Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Egy kellemes helyen piheni ki a fáradalmakat a Puskás-Dallos család. A sztárpár és gyermekük Máltára utaztak, ahonnan az énekesnő már posztolt is.
  • Berki Mazsi súlyosan megsértette a buddhisták egyik legfőbb szabályát, ugyanis egy templomban buddhista szoborral fotózkodott, ami tilos. Erre egy kommentelő figyelmeztette Mazsit, aki a következőt reagálta: „Kedves Erika, ezt úgy is lehetett volna, hogy Mazsi lehet nem tájékozódtál, de a Buddhával nem illik fotózkodni, csak maximum háttal. Vagy tudod… valahogy kedvesen. Voltam már Balin is korábban, de valahogy ez az információ elkerülte a figyelmem. A helyszínen pedig nem láttam ezt kiírva.  Viszont most már ezt is tudom, köszönöm, hogy megosztottad velem”. A fotó ide kattintva látható.
  • Kulcsár Edina megmutatta a kislányát: Amara egy irtó édes videón integet az édesanya 24 órán át elérhető Instagram-történetében
  • Szoboszlai Dominik megnyerte első trófeáját a Liverpool FC játékosaként. A magyar válogatott csapatkapitánya a döntőben nem lépett pályára, de így is hatalmas örömmel pózolt a kupával az Instagram-oldalán. 
  • Az ATV híradósa, Tóth Géza feleségével, Dórival és négy lányukkal mosolygott együtt a ritka közös képen.
  • Köllő Babett és édesanyja között nagyon szoros a kapcsolat, azonban a TV2 sztárja évente csak egyszer tud találkozni vele, ugyanis több mint 15 éve Amerikában, Los Angelesben él Babett testvérével együtt. Köllő most egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg a közösen készült fotóikat.

Egy napom anyuval

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)