Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Szabó Zsófi egy elragadó közös fotót posztolt az Instagram a kisfiával.

A szeretet az egyetlen dolog amiből több lesz ha szétosztjuk

– írta a képhez a TV2 új műsorvezetője. A lapozgató ide kattintva tekinthető meg, a közös kép a második fotón látható.

  • Sebestyén Balázs nagy bejelentést tett a közösségi médiában, miszerint július 20-án DJ Oti néven ad szabadtéri koncertet. „Egyszeri, soha vissza nem térő alkalom, a nyár legnagyobb bulija! Jegyek hamarosan” – írta az Instagram-oldalán. Több rajongó ugyanakkor kiszúrta, hogy ugyanebben az időpontban látogat hazánkba Ed Sheeran és ad koncertet a Puskás Arénában. Úgy tűnik, nagy dilemma ez azoknak, akik mindkét fellépésen részt vennének.
  • Jennifer Aniston Beyoncé számára edzett a minap, az izzasztó testmozgásról pedig videót is közzétett az Insta-oldalán. A felvétel mellé azt írta: „Ha neked is így telik a hétfő, együttérzek veled”. A videón megjelenített feliratból az is kiderül, hogy a színésznőnek nem sok kedve volt az edzéshez, de mint azt megjegyezte: ilyenkor kell a leginkább belehúzni.
  • Kajdi Csaba nemrég Zanzibáron járt, a kiruccanásról pedig felejthetetlen fotókat posztolt, köztük több, helyi gyerekkel készített képet.
  • Miley Cyrus tegnap jelentette be, hogy újabb nagy dobásra készül, ezúttal Pharrell Williams-szel közösen. A popsztár egy borítót osztott meg a Doctor (Work It Out) című számhoz, Pharrell Williams pedig a hét elején dúdolt el egy részletet a rajongóknak vezetés közben arra utalva, hogy nemsokára érkezik a Cyrus-szal közös zenéje.

A Rolling Stone szerint a számot eredetileg az énekesnő 2013-as Bangerz című albumára szánták, ám valamiért mégsem került fel rá. A szerkesztetlen demóváltozata 2017-ben kiszivárgott, illetve a dalból ugyancsak játszottak le részletet a Louis Vuitton idei őszi-téli férfi kollekciójának bemutatóján a múlt hónapban Párizsban.

Miley Cyrus mindössze egy órával ezelőtt egy vadiúj részletet osztott meg nemcsak a dalból, de az ahhoz készült klipből is egyúttal közölve, hogy a teljes kiadás március 1-én debütál. Íme a részlet:

Cyrusnak és Williams-sznek nem ez volt az első közös projektje. A páros 2017 nyarán Manchesterben együtt lépett fel a One Love Manchester című jótékonysági koncerten.

(Borítókép: Miley Cyrus. Fotó: Getty Images)