Rendkívüli Instahíradónkban szombaton is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Cristiano Ronaldo egy friss Instagram-fotón villantotta meg izmos combjait a konditeremből. A portugál futball klasszis nem pihen, gőzerővel edz a következő meccsére.
  • Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja Jimmy Falcon vendége volt a tévés beszélgetős műsorában, ahol elárulta, hogy a szerelme, Jake Bongiovi búvárkodás közben kérte meg a kezét. A jegygyűrűt a víz alatt, egy kagylóba rejtve adta át a színésznőnek, akinek az ujjáról később lecsúszott az ékszer, egyenesen bele a tengerbe, ám a világhírű énekes fiának sikerült visszaszereznie azt. A parton a családjaik várták őket, hogy gratuláljanak a lánykéréshez.
  • Sebestyén Balázs Nepálba utazott, Katmanduban pedig felkereste a helyi vallási vezetőket, akik közül Yanten Wangpo rinpocse, buddhista szerzetes megáldotta őt és az útját.
  • Jennifer Lopez színfalak mögötti felvételt osztott meg legújabb dokumentumfilmjének, a The Greatest Love Story Never Told című alkotásnak a próbafolyamatairól. Az énekesnőt egy táncos felvétel, illetve annak gyakorlása közben láthatjuk.
  • Tóth Andi nemrég egy új fotót tett közzé az Instagram-oldalán. A felvételen talpig sportszerkóban pózol, ám a követőinek nem a szerelés, hanem az énekesnő fogyása tűnt fel elsőként. A kép mellett többen is az aggodalmukat fejezték ki Tóth testsúlyával, és a fogyása lehetséges okaival kapcsolatban. A mosolygós felvételek azonban arról tanúskodnak, hogy az énekesnő köszöni, jól van.

(Borítókép: Tóth Andi és Cristiano Ronaldo. Fotó: Kaszás Tamás/Index/Getty Images)