A hét utolsó napján is megmutatjuk önnek egy Instahíradóban, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek a közösségi médiában.
  • Egy eddig sosem látott, ölelkezős fotóval kívánt boldog születésnapot Tóth Verának a testvére, Tóth Gabi. A lapozható galériában egy vélhetően esküvői fotó is látható a 39 éves Veráról.

„Isten éltessen sokáig gyönyörű testvérem! Azt hiszem mindig nagyon mély és szoros kapcsolatunk volt, de az elmúlt időszakban gyémántként erősödött meg és ragyogja át lelkem a léted! Szeretlek Ajuska” – írta a fotóhoz Tóth Gabi, akinek a hozzászólásokban köszönte meg a jó kívánságot a nővére.

  • Détár Enikő egy közös fotón mutatta meg 10 évvel fiatalabb párját a követőinek. A férfival már 10 éve élnek együtt, a színésznő pedig azóta is sugárzik a boldogságtól.

Egyszerűen és hétköznapian semmi több és mégis minden : MI. Péteremmel, egy szép tavaszi délutánon.

  • Dua Lipa egy iszonyatosan szexi, szűk, bőrhatású szerkóban tette tiszteletét az idei BRIT Awards zenei díjátadó gálán, ahol Training Season című számát egy hatalmas show keretén belül adta elő. A színpadra egy még vadítóbb ruhában lépett, végül pedig a legjobb pop előadónak járó díjat is hazavihette. Az afterpartin aztán vörösre váltotta a feketét. Alább mindhárom szettjét láthatja.
  • Kulcsár Edinához megállás nélkül záporoznak a kérdésnek születendő gyermekével kapcsolatban. Azt már tudni, hogy az egykori szépségkirálynő negyedik gyereke fiú lesz, ám a követők nagyon kíváncsiak arra is, hogy vajon milyen nevet ad majd neki a pár. Bár Kulcsár konkrétan nem felelt a kérdésre, annyit elárult, hogy egy igazi különlegességet választottak.

„Jelenleg az az álláspontunk, hogy majd csak akkor áruljuk el, amikor már megszületett a baby, de nálunk sose lehet tudni. Igen, nagyon különleges neve lesz!” – írta Kulcsár Edina, aki egyebek mellett abba is beavatta a követőket, hogy Amarát máig szoptatja, valamint hogy hogyan sikerült elrejtenie a pocakját egészen idáig, a terhessége 15. hetéig. A kérdezz-feleleket Kulcsár egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben tette közzé, amelyet ide kattintva tekinthet meg.

  • Nemcsak Tóth Gabiról és Tóth Veráról láthatnak ma eddig sosem mutatott képet az Instagram-huszárok, hanem egy rég letűnt csillagról, Diana hercegnéről is. A jelenlegi brit király néhai exfeleségéről annak öccse, Charles Spencer tett közzé egy régi családi fotót, amelyen ő, a nővére és az édesanyjuk szerepel. A kép 1967 táján készült, amikor Diana öt-hatéves volt.

Imádom, hogy mindannyian mennnyire boldogok vagyunk

– írta a bejegyzéshez Spencer 9. grófja.

(Borítókép: Diana hercegné, Tóth Gabi és Tóth Vera. Fotók: Getty Images/Papajcsik Péter/Index/Velvet)