A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • A 33 éves Oscar-jelölt színésznő most a Love Lies Bleeding kedd esti premierjén vett részt a Beverly Hills-i Fine Arts Theatre-ben, ahol egy rendkívül merész szettel vonta magára a tekinteteket.
  • Sári Évi a mexikói Cancúnban tölti nyaralását. Nemrég az Instagram-oldalán pózolt a tengerparton egy gyűrűsfarkú maki társaságában. A megosztott fotók láttán bizonyára több férfirajongó is úgy vélekedett, hogy szívesen lennének az állat helyében.
  • Újabb „sztártanítvánnyal” bővült Demcsák Zsuzsa diákjainak csapata: Rubint Réka az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy ő is a népszerű műsorvezetőhöz jár. A fitneszoktató azért kért segítséget, hogy a motivációs előadásain minél profibban tudja átadni a mondanivalóját. A közös fotójuk ide kattintva látható. 
  • 25 éves házassági évfordulóját ünnepli Keleti Andrea a férjével, Zoltánnal. A házaspár külföldre utazott megünnepelni a jeles napot, a táncosnő pedig a boldog pillanatokról néhány fotót is megosztott.
  • Lékai-Kiss Ramóna Barátok közt című sorozat Zsófijaként szerzett országos hírnevet. Most egykori színésztársával és jelenlegi kollégájával, Kinizsi Ottóval osztott meg egy közös fotót, amely több mint 20 éve készült. A színésznő a Hazatalálsz című sorozat egyik szereplője, míg Kinizsi a széria kreatív producere. A fotó ide kattintva látható.
  • Istenes Bence az Instagram-oldalán jelentette be, hogy napra pontosan három éve indította el az IstenEst című YouTube-műsorát, amelynek hamarosan indul a legújabb évada.

(Borítókép: Istenes Bence. Fotó: Bodnár Patrícia/Getty)