Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Trokán Nóra az Instagram-oldalán osztott meg a egy rövid motivációs írást arról, hogy miért érdemes időt és energiát szánni az edzésre. A színésznő a saját edzésébe is bepillantást engedett.
  • Megyeri Csillát igazi vagány nőként ismerhették meg a követői, amit rendre bizonyít is. Nemrég például versenyautóba pattant, és így szelte a pályát.
  • Napjainkban igazi szenzáció, ha egy-egy sztár smink nélkül mutatkozik. Tomán Szabina ezúttal mindenkit erre bíztatott, amikor a Remind magazin címlapján mindenféle smink nélkül pózolt.
  • Mintha Tomán Szabina és Polgár Tünde előző nap a természetességről értekeztek volna egymással. Polgár Tünde ugyanis az Instagram-oldalán szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy filterek és szerkesztés nélkül is lehet egy nő 50 év felett is vonzó. A bejegyzés ide kattintva látható.
  • „Jól érzem magam, aktív vagyok. Köszönöm mindenkinek a csodálatos születésnapi köszöntéseket. Isten Áldjon titeket!” – írta a bejegyzésben Chuck Norris a 84. születésnapja alkalmából, majd a videóban kiemelte, hogy ő csak 48-nak érzi magát, aztán nekiesett egy bokszzsáknak.

(Borítókép: Chuck Norris. Fotó: Gilbert Carrasquillo/Getty)