Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Istenes László a kisebbik fiáról, Benedekről csak elvétve posztol. Utoljára 2022 májusában tette ki az Instára, és akkor is olyan fotót közölt róla, amelyet hátulról készítettek, ám ezúttal közös fotón szerepelnek együtt. A 18 éves fiú igazán hasonlít édesapjára!
  • Gryllus Dorka és Simon Kornél nagyobbik fia nemrég lett 12 éves és imád szerepelni. Nemrég édesanyja osztott meg néhány közös fotót a Facebookon a friss születésnapos Somáról.
  • Pamela Anderson már több mint öt éve nem sminkeli magát, és ez a szokása máig is tart. A színésznő egykori sminkese, Alexis Vogel emléke előtt tiszteleg így, mivel a nő 2019-ben mellrákban meghalt. Ezúttal a Vantity Fair Oscar-partyjára érkezett smink nélkül az 56 éves sztár.
  • Olivia Munn a minap kendőzetlen őszinteséggel közölte követőivel: rákos. Egy biopszia nemrég kimutatta, hogy rosszindulatú melldaganata van, így 10 órás műtéten esett át. Ezzel együtt szerencsésnek érzi magát, hogy sikerült időben felismerni a problémát, ami a kezelési lehetőségeket is nagyban javította.

(Borítókép: Olivia Munn. Fotó: Frazer Harrison/Getty)