Az ünnepnap ellenére sem marad el a jól megszokott Instahíradó, amelyben megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Tóth Andi tavaly nyáron indította el a saját ruhamárkáját, amelynek mára rengeteg kedvelője akadt és úgy néz ki, remekül is megy az üzlet. A modellek mellett sokszor az énekesnő is feltűnik egy-egy darabban a brand hivatalos Instagram-oldalán, ami most sem volt másképp: legutóbb egy bomber dzsekit kapott magára, ám alatta egy rövid atlétában a kockahasát is megvillantotta.
  • Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence a szadai Trianon-emlékműnél időzött nemrég kikapcsolódás gyanánt. A megosztott fotósorozat első képén az énekesnő egy túraszerkóban pózol az emlékmű előtt, a következő felvételen pedig arcon csókolja őt a szerelme.
  • Miller Dávid részleteket osztott meg a Beatrickkel és Co Lee-vel közösen készített Város című dal klipforgatásáról. A zene ma debütált a nagyközönség számára a YouTube-on.
  • Miley Cyrus is kliprészletet osztott meg a közösségi oldalán. Korábban már írtunk arról, hogy az énekesnő röviden betekintést engedett a Pharrell Williams-szel közösen komponált Doctor (Work It Out) című számhoz készült videóklipbe, ám akkor még csak pár másodpercet osztott meg belőle. Ezúttal egy jóval hosszabb részletet láthatnak a rajongók az egy szál semmiben éneklő és táncoló Cyrusról. A videóhoz egy 75 éves hölgy is elismerő szavakat fűzött közölve, hogy eddig ugyan nem hallgatta az énekesnőt, ez azonban most megváltozott.
  • David Beckham Kanadában snowboardozik a barátaival. Az egykori sztárfocista egy videót is közölt az egyik csúszásáról. A felvételen látható, ahogy egy ponton elesik, ám utána továbbindul a lejtőn, majd a videó szintén egy eséssel ér véget. Másodjára feltehetően nagyot zakózott az egykori válogatott, ugyanis az utolsó másodpercekben a jajveszékelését is hallani. Komolyabban biztos nem sérült meg, a többi fotón ugyanis bár boldogon vigyorog a srácokkal.

(Borítókép: Tóth Andi és David Beckham. Fotó: Kaszás Tamás/Index/Getty Images)