Szombati Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Balázs Andrea rosszul lett és kórházba került, ezért a Karinthy Színháznak az utolsó pillanatban kellett lemondania egy előadást. A teátrum az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a színésznővel és Árpa Attilával készült Tortúra című péntek esti darab betegség miatt elmarad. Balázs Andrea később maga számolt be róla egy 24 óráig elérhető Insta-sztoriban, hogy kórházba került. 

„Kedves Aggódók! A laboreredményekre és CT-vizsgálatra várok. Aránylag jól vagyok. Köszönöm, hogy gondoltok rám!” – írta a bejegyzésben, majd ma délelőtt arról értesítette a követőit, hogy jobban érzi magát és már otthon gyógyul. „Hazaengedtek. Jobban vagyok. Kaptam gyógyszert és utasításokat.” A sztorik ide kattintva tekinthetők meg.

  • Janza Kata egy szívhez szóló posztban mondott hálát azoknak, akik segítették őt a március 14-ei díjátadón a Pesti Vigadóban, ahol a munkáját Jászai Mari-díjjal ismerték el.

„Örök hálám a szépipar jeles művészeinek, akik nemcsak a nagy eseményeken segítenek, de az életem részei: Lovász Márta (ruha), Ternyák Kata (haj), Rónyai Dani (mesés manikűr köröm), Takács Ildike (smink). Ezt most magamnak csináltam Ildike tanítása alapján de 30 éve Ildike sminkel csodásan!!! Köszönöm Nektek” – írta a színésznő, aki később a Borsnak elárulta, mennyire boldog volt, amikor kimondták a nevét. 

„A legszebb az volt az egészben, hogy ott voltak velem a szüleim. Elmondhatatlanul boldog voltam, hogy ott lehettek, hogy megélhették és láthatták ezt a pillanatot. Emellett fontos azt is megjegyeznem, hogy a zenés műfaj nevében is nagyon örülök. Büszke vagyok az összes zenésztársamra, akik ebben a művészeti ágazatban tevékenykednek és küzdenek nap mint nap a műfaj elfogadásáért. Úgy éreztem a gratulációkból és bejegyzésekből, hogy a legfontosabb dolgot birtoklom, a kollégák és a közönség szeretetét. Tegnap még abban is részem volt, hogy a díjátadó után Kaposváron játszottam. Nagyon kellett sietnem, hogy a kezdésre odaérjek. A társulattól az előadás végén egy olyan hatalmas virágcsokrot kaptam, hogy még soha nem láttam ekkorát! Aztán a közönség tapsolni kezdett, majd mindenki felállt, és állva tapsoltak. 1700 ember! Fantasztikus élmény volt, ott el is törött nálam a mécses” – mesélte Janza Kata.

  • Görög Zita fogyókúrába kezdett, a részleteket pedig az Instagramon árulta el a követőinek egy fotósorozatot mellékelve. A felvételek között több diétás étel látható, ezen kívül két kép a modellről, valamint egy a mérlegen látható számok változásáról, miszerint 66,4 kilóról sikerült 62,9 kilóra fogynia. A cél húsz nap alatt legfeljebb hat kiló mínusz, vagyis 60-62 kilogrammra szeretne fogyni, feltehetőleg egy felkérés miatt. Mint azt elárulta, nemsokára ismét nemzetközi kifutóra léphet.

„Egy fantasztikus felkérést kaptam és szeretnék magamhoz képest jobb formában lenni. Imádok enni és soha semmit nem vonok meg magamtól, de az itthoni menü 3 gyerekkel kicsit sem nevezhető diétásnak” – írta Görög Zita kiemelve, hogy bár nem edz, a mindennapos rohangálás miatt így is 8 ezer lépést megtesz naponta.

  • Chris Pratt backstage fotókat osztott meg a The Terminal List: Dark Wolf című sorozat forgatásának első napjáról. A széria a 2022-es The Terminal List előzménysorozata, amely Ben Edwards (Taylor Kitsch) útját követi a Navy SEAL-től a CIA ügynökéig, oldalán a Chris Pratt alakította James Reece-szel és a Luke Hemsworth játszotta Jules Landry-vel.
  • Céline Dion egy, a fiaival közös képet osztott meg az Instagram-oldalán a Stiff-Person szindróma világnapja alkalmából. Az énekesnő 2022 decemberében jelentette be, hogy diagnosztizálták nála a gyógyíthatatlan betegséget, amelyet a törzs és a végtagok változó intenzitású izommerevsége jellemez. Az érintettek különféle ingerekre, például a zajra, érintésekre és az érzelmi stresszre nagyon érzékenyek, és túlzott idegrendszeri választ adnak, ezek hatására pedig izomgörcsök is elindulhatnak. A betegség miatt Dion határozatlan időre minden koncertjét lemondta.

„Mint sokan tudjátok, 2022 őszén Stiff-Person szindrómát diagnosztizáltak nálam. Életem egyik legnehezebb pillanata volt, hogy megpróbáljam leküzdeni ezt az autoimmun betegséget. Továbbra is eltökélt vagyok, hogy egy nap visszatérjek a színpada és a lehető legnormálisabban éljek. Hálás vagyok a szeretetért, a támogatásért, amit a gyerekeimtől, a családomtól, a csapatomtól és tőletek kapok. Mindenkinek küldöm biztatásom és támogatásom, akik ezzel a betegséggel küzdenek világszerte. Meg tudjátok csinálni! Meg tudjuk csinálni” – írta posztjában az énekesnő, aki a képen három fiával, René-Charles Angélil-val, valamint kér ikergyerekével, Eddyvel és Nelsonnal látható.

(Borítókép: Balázs Andrea és Céline Dion. Fotó: Balogh Zoltán/MTI;Monica Schipper/Getty Images)