Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Zimány Linda egy smink nélküli fotót posztolt magáról az Instagramra. A modellből lett ügyvéd azt írta az ide kattintva látható képhez:

A nyárra várva.

  • Szabó András Csuti nyílt levélben üzent Lékai Máténak. Lékai-Kiss Ramóna férje a magyar férfi kézilabda válogatott tagjaként a sikeres hétvégi meccset követően kijutott az idei párizsi olimpiai játékokra. A mérkőzést együtt nézte a kisfiával, Medox-szal Szabó András Csuti, aki egy nem mindennapi üzenettel gratulált a kézisnek egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben.

„Amikor még nem volt fiam, az volt az álmom, hogy ha lesz, akkor lásson kézilabdázni. Bízom benne, hogy erről már lesznek emlékei” – írta Csuti a korlátozott ideig elérhető sztoriban, amelyet ide kattintva tekinthet meg.

  • Tolvai Reni a legújabb bejegyzésének tanúsága szerint egy barátnőjét gyászolja. A Bors kiderítette, hogy az ifjú hölgy nem más volt, mint Szabó Renáta, aki fodrászként és stylistként folyamatosan kapott megbízásokat a TV2-től és sok magyar sztártól. Többek között Marics Petivel és Radics Gigivel is együtt dolgozott, illetve külföldön is jelentős sikereket ért el. Tolvai Reni búcsúzóul azt írta a posztjában:

Amíg újra nem találkozunk. Örökké a szívemben. Nyugodj békében Reni!

  • Sarah Paulson szívhez szóló bejegyzést osztott meg Elle Fanningről. A két színésznő az Appropriate című színdarabban szerepel együtt a Broadway-hez tartozó Hayes Színházban tavaly december óta. A darabot 2013-ban írta Branden Jacobs-Jenkins Pulitzer-díjas amerikai drámaíró. Paulson posztjából kiderül, hogy Fanninggel nagyon közel kerültek egymáshoz, a képen ráadásul egyenpulcsiban szerepelnek.

„Kék holdankén (amikor két telihold van egy hónapban – a szerk.), ha igazán szerencsés vagy, találkozol valakivel, akiről nem is tudtad, hogy hiányzik az életedből. Elle Fanning, te vagy a fény megtestesítője. Ragyogó és igaz. Örökké szeretlek” – fogalmazta meg üzenetét Sarah Paulson.

  • Tóth Gabi új frizurával hódít. Az énekesnőt először a március 10-ei Tina Turner emlékkoncerten láthatták a rajongók meghosszabbított hajkoronával, a pótlás pedig úgy tűnik, hosszú távon megmarad. 

Az élet àlom, s az álom szép

– írta a fotósorozathoz Tóth. A poszt mellett záporoztak a dicséretek, ám olyan is akadt, aki szerint a rövid, platinaszőke haj állt a legjobban az énekesnőnek. Bár ő is kedvelte azt a frizurát, válaszában rámutatott, hogy a leszívás és festés hosszú távon nagyon roncsolja a hajat.

  • Tóth Dávid legújabb bejegyzésében végre megmutatta a követőinek új szerelmét. Februárban a Blikknek úgy nyilatkozott, nagyon boldogok együtt, ám egyelőre még nem szeretnének nyilatkozni a kapcsolatukról. Érthető, az olimpikonnak ugyanis bőven kijutott csalódásból az utóbbi években. Mindenesetre nagyon jól mutatnak együtt a barátnőjével, akivel Egyiptomban élvezték a napsütést.
  • Jennifer Love Hewitt nemrég egy közös képpel emlékezett az édesanyjára annak születésnapján. Patricia Mae Hewitt 2012-ben halt meg rákban, elvesztése máig fáj a színésznőnek.

„Jobban szeretlek, mint amit szavakkal le tudnék írni. Milliószor választanálak anyukámnak. A nevetésed, az ölelésed, és annak emléke tart életben, ahogy a kezemet fogtad. Bárcsak ma az öledben feküdhetnék, és megsimogatnád a hajam. Köszönöm a kolibriként tett látogatásod reggel, munkába menet. Remélem, a mennyországban megünneplik a születésnapodat, én egész nap rád fogok gondolni. Mindennél jobban, örökké szeretlek!” – írta Jennifer Love Hewitt.

(Borítókép: Zimány Linda és Jennifer Love Hewitt. Fotó: Papajcsik Péter/Index/Getty Images)