Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Csonka András Majka koncertjének sztárfellépője volt tegnap este az MVM-Dome-ban. A színész-énekes az Instagram-oldalán köszönte meg a lehetőséget a rappernek. 
  • A víz világnapja alkalmából osztott meg néhány nem mindennapi fotót Kiss Ádám. A humoristának hatalmas élményben volt része: nem csak úszhatott delfinekkel, de még puszit is kapott az egyiktől.
  • Az Ázsia Expressz ötödik évadának versenyzői, Krausz Gábor és Mikes Anna már el is utaztak a műsor forgatására. A Dancing with the Stars-ban összejött szerelmes pár egy fotót is posztolt a helyszínről, egyúttal bejelentették, hogy valaki más fogja kezelni addig is a közösségi felületeiket. 
  • Marozsán Fábián hatalmas eredményt ért el azzal, hogy kiverte a világranglista hetedik helyén álló Holger Runét a Miami Open elnevezésű keménypályás tenisztornán. A fiatal magyar teniszező az Instagram-oldalán adott hangot örömének. 
  • Tóth Gabinak a jelek szerint új megjelenést is hozott az új szerelem. Az énekesnő eddig tüsisen rövid hajáról volt ismert, azonban legutóbbi Instagram-posztjában hosszú, fekete tincsekkel jelentkezett be. 
  • A vasárnap esti Just Clear Award Gála egyik legszebb résztvevője volt Kasza Tibi felesége, Darai Andrea, aki férjével együtt átvehette az „év diétaprogramja” díjat. A Manker becenévre hallgató influenszer egy gyönyörű, testhezálló bőrszerkóban pózolt férje mellett. Kasza Tibi a közösségi oldalán később arról írt, hogy felségét sok bántás éri arctalan kommentelőktől, akik anorexiásnak titulálják, miközben Manker szeretne hízni, de egyszerűen nem tud.

(Borítókép: Kasza Tibi és felesége, Manker. Fotó: Kaszás Tamás/Index)