Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A Schobert-család is meghívást kapott az idei Just Clear Awards Gálára, ahol Schobert Norbi életműdíjat kapott, míg felesége az „év női prezentere” díjat zsebelte be. A házastársakat elkísérte legnagyobb gyermekük, Schobert Lara is, aki egy igazán trendi, egyben elegáns öltözékben mutatkozott szülei mellett, talpig feketében. A képeken szembetűnő, mennyire hasonlít édesanyjára: Rubint Rékával olyanok, mint két tojás.
  • Iszak Eszter régebbi fotók nézegetése közben gondolkodott el a test változásairól legutóbbi Instagram-bejegyzésében. A műsorvezető érzelmes pillanataiban közrejátszhatott, hogy jelenleg is gyermeket vár. 
  • Már elkezdődött az Ázsia Expressz legújabb évadának felvétele, a szereplők pedig szépen sorban indultak el a nagy útra, hogy megmérettessék magukat. Köztük van Till Attila is, aki Stohl Andrással vág neki a kalandnak. Előbbit a felesége fuvarozta ki a reptérre, akivel csak ritkán láthatunk posztot, ám ezúttal Tilla betekintést engedett az utolsó közös pillanataikba a nagy utazás előtt.
  • Hétfő este hivatalossá vált, hogy Tokmac Nguen távozik az FTC labdarúgócsapatától, és a svéd első osztályú Djurgardennél folytatja a pályafutását. A 30 éves játékos nem sokkal az átigazolás bejelentése után az Instagramon búcsúzott el a ferencvárosi szurkolóktól: „Büszke vagyok rá, hogy ebben a csodálatos klubban játszhattam, és hogy megannyi emléket oszthattunk meg egymással. Köszönöm a szurkolóknak, akik mindig mellettem voltak. Köszönöm, Budapest! Hajrá, Fradi!”
  • Köllő Babett egy mesés, fekete estélyiben vett részt a II. Budapesti Légtornafesztiválon. A ruhakölteményről egy fotót is megosztott az Instagram-oldalán, ahol a követők nem győzik dicsérni őt a kommentszekcióban. 

(Borítókép: Schobert Norbi és Rubint Réka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)