Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Majka nemrég szuperkoncertet adott az MVM-Dome-ban. A rapper felesége, Dundika pár nappal az esemény után posztolt az estéről: megmutatta, mit viselt. Káprázatos volt a lila overáljában.
  • A múlt hétvégén Cynthia Dictator Majka koncertjén járt, amin a kedvese, Molnár Tamás is fellépett. Az Instagramra feltöltött képek tanúbizonysága szerint Cynthia a fogsorát is feldobta egy kis arannyal. Mielőtt azt hinnénk, hogy igazi aranyfogról van szó, mindenki megnyugodhat: ez csak egy fogékszer.
  • Ördög Nóra többféle fehérneműt is felpróbált egy fotózás kedvéért, amelyet ki más is csinálhatott volna mint férje, Nánási Pál. A műsorvezetőnő egy videóban osztotta meg a nem hétköznapi felvételeket.
  • Palvin Barbara Párizsból osztott meg néhány fotót, amelyen egy csodálatos fekete ruhában tündököl a francia fővárosban lévő szállodájának erkélyén.
  • Tóth Gabi újabb közös fotót osztott meg új szerelmével, Papp Máté Bencével. A bejegyzésben egy fontos üzenetet is megfogalmazott az énekesnő. 
  • Curtisre sokan irigykedhetnek, ugyanis a rapper a magyar válogatott csapatkapitányával csinált egy közös fotót, amelyet az Instagram-oldalán osztott meg. „Kapitány. Köszönöm tesi!” – írta közös fotóhoz a rapper.
  • Kiállt Varga Judit mellett Vasvári Vivien influenszer, miután a volt igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán állt ki, hogy bántalmazó kapcsolatban volt Magyar Péterrel. Hajdú Péter műsorában szerepelt. „Én személy szerint nem értek a politikához, és nem is kívánok politizálni. De mivel személyesen is érintett voltam hasonló bántalmazó kapcsolatokban, tudom, mennyire nehéz, és milyen bátor dolog ebből kiszállni és erről nyíltan beszélni. Megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal néztem végig a ma este közzétett interjút. Hiszem, hogy mi, nők, bármire képesek vagyunk!!! Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat!!! Én hiszek neked és kiállok melletted, Varga Judit!” – írta az Instagram-oldalán.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Papajcsik Péter/Index)