Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Rubint Réka még 45 év felett is elképesztő formában van! A fitneszedző az Instagram-oldalán Kubából jelentkezett be egy fürdőruhás fotóval, amelyhez néhány rövid sort is írt. A bejegyzésben írtakat egyértelműen a kritikusainak szánta. A fotó és a poszt ide kattintva látható. 
  • A TV2 sztárja, Csiszár István megmutatta felesége gömbölyödő pocakját, amire ünnep lévén egy hímes tojást festettek. Az énekes az Instagram-oldalán a következőket írta a képhez: „A húsvéti nyuszi szeretne megosztani veletek egy örömteli hírt. Kis családunk egy újabb csodával bővül”
  • Fluor Tomi egy meglepő bejelentést tett a minap a közösségi oldalán: azt írta, hogy a következő Nagy Ő nem más lesz, mint saját maga. A Jákob Zolival közös kép miatt sokan elhitték Fluor üzenetét, de azt valójában csak április 1-jei tréfának szánta.
  • Szabó Zsófi bár nagyon büszke a fiára, de mégsem igazán szereti mutogatni őt a közösségi médiában, ám most kivételt tett. A legfrissebb bejegyzéséből – amely ide kattintva tekinthető meg – kiderült, hogy először utaztak kettesben külföldre nyaralni.
  • Meghan Marke a férjével, Harry-vel együtt vett részt egy művészeti kiállításon a Kinsley Collectionben, hogy jótékonysági szervezetüket, az Archewell Alapítványt képviseljék. 
  • 55 kilós óriáskígyó tekeredett az Exatlon sztárjára, Kocsis Alexandrára a legújabb, Instagram felöltött fotóján. Bár a látvány rémisztő a sportoló a jelek szerint élvezte a kalandot. 

(Borítókép: Fluor Tomi. Fotó: Németh Sz. Péter/Index)