Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Puskás-Dallos Bogi idilli családi fotót mutatott az Instagram-oldalán. Az édesanya 27. születésnapja alkalmából osztotta meg a tündéri fotót követőivel. A fotón Bogi, a gyermeke, Bogi édesanyja és a család kutyája látható.
  • Megan Fox pár hónapja döntött úgy, hogy rózsaszínre festi a haját. A színésznő néhány hónap elteltével most egy Instagram-poszttal jelentette be, hogy megválik extravagáns frizurájától. 
  • Mintha csak tegnap lett volna, hogy a Nagy Ervin ikerlányai a világra jöttek, pedig októberben már két éve lesz. Az idő múlása nem csupán a lányok külsején látszik, hanem a járásukon is: mostanra már nagyon ügyesek, amiről a büszke édesapa az Instagramon posztolt. 
  • Tomán Szabina is egy családi fotóval jelentkezett nemrég a közösségi oldalán. Az üzletasszony két lányáról töltött fel egy képet, amint egymás kezét fogják. Feltűnő, hogy nagyobbik gyermekének, Amirának pink a haja. A bejegyzés ide kattintva látható. 
  • Az iHeartRadio Music Awards vörös szőnyeges eseményén volt hivatalos Meryl Streep és Cher, akik ha már ott voltak egy közös fotót is készítettek. Az énekesnő és a színésznő egy 40 éves képet kopíroztak le. 

(Borítókép: Meryl Streep és Cher. Fotó: Kevin Mazur/Getty)