Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A TV2 időjárás-jelentője, Bartha Sylvi az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy idén húsvéti tojások helyett egy cicát hozott nekik a nyuszi. A Szentlőrinckátáról örökbe fogadott kis macskát Lipótnak nevezték el.
  • Kiszel Tünde az Instagram-oldalán Siófokról posztolt. A korábbi topmodell egy szépségversenyen fogja pontozni a színpadra vonuló lányok külsejét. 
  • Hosszú Katinka a Kanári-szigeteken készül a visszatérésére. Amióta kint tartózkodik már posztolt gyermekéről fotót a medence mellől, most pedig az egyik friss bejegyzésben a karjában egy delfint érinthetett meg. 
  • Ambrus Attila saját boltot nyitott Szentendrén. Az egykori Viszkis rabló még börtönévei alatt tanulta ki a fazekas szakmát, azóta saját vállalkozása van és vásárokban árulja kézzel készített tárgyait. Márciusban jelentette be, hogy hamarosan megnyitja üzletét Szentendrén, amelyre húsvét hétfőn sor is került. 
  • Festői környezetben üdül Lissák Laura és kedvese, akiről a táncosnő soha nem osztott meg közös tartalmat, egészen mostanáig. A Dancing with the Stars táncosa 2022 óta van együtt kedvesével, akiről most először posztolt. A bejegyzés ide kattintva látható. 
  • Szerda este kiderült, hogy az X-Faktor előző évadának mentorai közül csak Gáspár Laci tér vissza a tehetségkutató 2024-es évadában. Puskás Peti az Instagram-oldalán árulta el, hogy miért nem vállalta a következő évadot, valamint egyben bejelentette, hogy zenekara, a The Biebers szinte teljes állományát lecserélik. Az együttesből többek között testvére, Puskás Dani is távozik. 

(Borítókép: Puskás Péter. Fotó: Zöld Fanni/Index)