Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Bódi Csaba elvonult egy kicsit és luxus körülmények között élvezi a szabadságát: Dubaj egyik legelegánsabb szállodájába látogatott el, ahol a felhők között medencézve posztolt az Instagram-oldalára. 
  • Bár Bud Spencer már egy ideje nincs közöttünk, de a nevével fémjelzett Facebook-oldalát a családtagok tovább működtetik. A legutóbbi posztjukban ráadásul hazánkat is megemlítették, hála annak, hogy a III. kerületben az egyik park éppen az egykori olasz filmsztár nevét viseli. 
  • Fésűs Nelly lányát, Horváth Csengét a nagyközönség még kislányként ismerte meg, sokszor tartott édesanyjával a különböző műsorok felvételére, ám mostanra igazi, nagybetűs nővé érett. A sztárcsemete azóta saját karrierbe kezdett és modellként is dolgozik. Legutóbbi Instagram-bejegyzésének láttán pedig ezen nem is csodálkozun!
  • Gyönyörű nagylánnyá cseperedett Köllő Babett lánya, Milla. A mostanra 13 éves tinédzser ritkán bukkan fel az édesanyja közösségi oldalán, aki csak ritkán posztol róla az oldalán. Ezúttal kivételt tett és több kommentelő egyenesen Anne Hathaway-hez hasonlította Millát.
  • Aurelio kislánya már akkor született meg, amikor édesapja rácsok mögé került. Azóta már több bejegyzésben is megmutatta kislányát és annak édesanyját, ám eddig csak találgattak a rajongók, hogy csak barátság vagy mélyebb érzelmek lehetnek a reality-sztár és gyermeke anyja, Niki között. Aurelio legújabb videójával maga oszlatta el a kétségeket: egy TikTok videóban ugyanis heves csókot váltanak.
@onorato10

❤️‍🔥

♬ Beautiful Things (Sped Up) - Benson Boone

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)