Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek.
  • Zimány Linda az interneten találkozott Sági Dominik történetével, ami nagyon megérintette. A jogász végzettségű modell úgy döntött, hogy amellett, hogy utal egy meg nem nevezett összeget a kisfiú gyógyulására létrehozott számlára, felhasználva az ismertségét, maga is gyűjtésbe kezd – közölte 24 órán át elérhető Instagram-történetben. Sági Dominik egy kisfiú, akiről kiderült, hogy egy genetikai betegséggel született, melynek neve Duchenne-féle izomdisztrófia.
  • Már több mint 120 ezren kedvelték azt az Instagram-posztot, amelyen Palvin Barbara szerepel, amint egy ágyban fekszik, csábos tekintetével szuggerálva a kamerát. A modell egy fotózáson vett részt, amelyről több felvétel is előkerült a kulisszák mögül.
  • 24 órája úton 2 gyerekkel, abból eddig 10-et a reptéren, és senki nem tudja, mikor mehetünk tovább. Tom Hanksnek érzem lassan magam – írta a 24 óráig elérhető Insta-sztorijában Istenes Bence, aki családjával már időtlen idők óta vesztegel a dubaji reptéren, amelyre hatalmas vihar csapott le. 
  • Csonka Andrást az utóbbi időben többször is látták kórházba menni. A rajongók ezért aggódni kezdtek, hogy mi lehet kedvencükkel, aki később elárulta, hogy ágyéksérve van. A tünetei olyan súlyosak voltak, hogy műtétre is sor került, ami után a kórházból jelentkezett be, és elmondta, hogy túl van az operáción. Az Instagram-történet, amelyben jelentkezett a színész ide kattintva látható. 
  • Schobert Norbi most ünnepelte az 53. születésnapját, amelyre az egész család összeült. A fitneszguru úgy döntött a születésnapja után, hogy betartja feleségének, Rubint Rékának tett ígéretét és végleg felhagy a motorozással.
  • ByeAlex legújabb TiktTok-videójában jelentette be, hogy lett egy macskájuk. Az énekes kedvese, Jamina már több éve kérte, hogy legyen macskájuk, így Alex végül beadta a derekát. 
@itsbyealexbitch ez történt az elmúlt másfél hétben. #fyp #scottishfold ♬ 原聲 - 朝阳群众JK

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Szabó Réka/Index)