Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek.
  • Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin hamarosan az egy éves házassági évfordulójukat ünneplik, ennek kapcsán pedig megosztottak egy romantikus videót a közösségi oldalukon.
  • Világhírű modellünk, a bámulatosan szép Axente Vanessa, aki a TV2 nagy sikerű műsorában, a Next Top Model Hungary-ben is szerepel az Instagram-oldalán jelentette be, hogy gyermeket vár. 
  • Szomorú hírt tett közzé Antal Timi: az Insta-sztorijából kiderült, hogy ő is fájó órákat él át. A zenei világban nagyon sokan ismerték és szerették Ferich Balázst, aki többek között Azahriah menedzsere is volt. A korábbi X-Faktor-versenyző így búcsúzott tőle: „Ég veled Balázs!”
  • Gesztesi Panka egy népszerű menyasszonyi ruhaüzlet bemutatóján volt modell, ezért menyasszonyi ruhába öltözött. A modell büszke édesanyja, Liptai Claudia a saját Instagram-oldalán is megosztott néhány fotót, amelyeket ide kattintva lehet megtekinteni. 
  • Metzker Viki az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy két év után újra világosszőkére festette a haját. Elmondása szerint az átalakulás összesen 9 órába telt, ám a követők mégsem ezzel kezdtek el foglalkozni, hanem sokkal inkább azzal, hogy a lemezlovas tőle szokatlan módon smink nélkül pózolt.

(Borítókép: Metzker Viktória. Fotó: Németh Kata/Index)