A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Négyéves lett Csuti és Kulcsár Edina közös kislánya, Nina. Az üzletember egy megható fotóval, valamint mellette egy videóval köszöntötte a szülinapos kislányát.
  • „A legcsodálatosabb. Miatta van értelme mindennek, általa nyert értelmet az élet. Boldog szülinapot Pami” – írta az Instagram-posztjában Köllő Babett a lánya születésnapjára. Köllő Babett frissebb és régebbi fotókat is közzétett a lányáról, amelyeken jó látható, hogy Milla milyen sokat nőtt az évek alatt.
  • Több babapocakos fotót is posztolt az Instagram-oldalán a Jóban rosszban egykori színésznője, Bálizs Anett. A színésznő a baba nemét is elárulta: kislánya fog születni.
  • Sydney Sweeney fotóválogatást posztolt az Instagramon a mexikói pihenéséről: több képen is ez olvasható a pulóverén: „Bocsánat, hogy jó melleim vannak”. A legtöbb ember szerint a színésznő ezzel üzent a kritikusainak, akik többször bántó megjegyzéseket tettek rá. 
  • Curtis régóta tervezi már, hogy hajbeültetéssel megállítja a kopaszodását. A beültetést nemrég egy szakember el is végezte, így legújabb Instagram-fotóin a rapper már az új hajával látható. 

(Borítókép: Curtis. Fotó: Kaszás Tamás/Index)