Anthony Vella youtuber csak a szerencsének köszönheti, hogy túlélt egy 25 méteres zuhanást, aminek következtében több csontja is eltört.

Az amerikai youtuber, Anthony Vella videóra szerette volna venni, amint motoros siklóernyőzést tart Texasban, hogy fellendítse vele a csatornája nézettségét. Utóbbi végül valószínűleg sikerült is, no persze nem a siklóernyőzés látványa keltette fel a figyelmet, hanem sokkal inkább az influenszer 25 méteres zuhanása.

A TMZ beszámolója szerint a youtuber elvesztette az irányítást és több mint 25 métert zuhant. Amikor leérkezett sikoltozott a fájdalomtól, majd szóban arra kérte az Apple intelligens személyi asszisztensét, Sirit, hogy hívja fel a 911-et.

A férfi 80 kilométer per órás sebességgel haladt, mielőtt lezuhant a magasból. Az esésnek jelentős egészségügyi következményei is lettek:

nyak-, hát-, kar- és medencetörést szenvedett.

Miután kórházba vitték több műtétet is végrehajtottak rajta. 

„Érezzük mindannyiótok szeretetét és támogatását, és soha nem tudjuk megfogalmazni, mennyit jelent ez neki, nekem és a családunknak. Anthony nagyon izgatott, hogy végre visszanyerje az erős, eleven énjét” – írta közösségi oldalán Vella felesége. 

Vella nemrég megosztotta a balesetről készült felvételeket, valamint kórházi kezeléseibe is beavatta a követőit. 

(Borítókép: Siklóernyőző férfi. Illusztráció: Westend61/Getty)