Bár hihetetlennek tűnik, de Jimmy Donaldson, azaz MrBeast 26. születésnapja alkalmából 26 Tesla autót ad ajándékba a szerencsés követőinek.

Jimmy Donaldson, vagyis MrBeast hatalmas karriert futott be az elmúlt években a YouTube-on. Jelenleg neki van az Egyesült Államokban a legtöbb feliratkozója, világszinten pedig most éppen a második helyen áll. 

MrBeast többek között a különböző kihívásairól ismert, amelyeken rendre nagy értékű nyereményeket ad azoknak, akik teljesítik azokat. Kétségkívül embert próbáló feladatokról van szó, azonban általában teljesíthetők és az elmaradt jutalom se marad el. A jelek szerint a a recept tökéletesen működik, ugyanis MrBeastnek jelenleg 256 millió feliratkozója van.

ünnepelte születésnapját, 26 éves lett, ezt pedig azzal szeretné megünnepelni, hogy elajándékoz 26 darab Teslát.

Ezt a Instagram-oldalán jelentette be egy olyan poszt kíséretében, ahol egy tortával és a 26 autóval pózol.

A nyereményjátékban résztvevőknek semmilyen komoly feladatot nem kell teljesíteni. A feltételek egyszerűek: elég bökni egy like-ot a posztra, bekövetni MrBeast profilját, illetve meg kell jelölni két ismerőst kommentben az eredeti poszt alatt.

Összesen 25 darab Tesla Model 3 és fődíjként egy Tesla Cybertruck talál majd gazdára. Ha valakinek nem szimpatikusak az autók, választhatja az árukat is: a Model 3 esetén ez 39 ezer dollár, vagyis nagyjából 14 millió forint, míg a Cybertrucknál 120 ezer dollárral, vagyis körülbelül 43,5 millió forinttal lehet számolni.

(totalcar)

(Borítókép: Jimmy Donaldson. Fotó: Kevin Mazur/Getty)