Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és a hazai hírességek.
  • Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeit, Vencit és Micit vlogvideóik és egyéb tartalmaik kapcsán egy ország ismeri. A fotós édesapjukkal készült, friss képet elnézve azonban mégis meglepő, hogy Venci az utóbbi időben mennyit változott, szinte alig ismerni rá.
  • Palvin Barbara az Instagram-oldalán mutatott néhány különleges fotót, amelyeken középkori viseletben látható Dylan-nel. „Találtam egy jóképű lovagot a reneszánsz vásáron!” – írta a fotók mellé a modell.
  • Jennifer Lopez két gyönyörű gyermek édesanyja. Mivel az anyák napját náluk még csak most ünnepelték, ez alkalomból egy megható montázsvideót osztott meg az énekesnő.
  • Bruce Willis és Demi Moore közös lánya, Rumer Willis anyák napja alkalmából osztott meg egy videót a terhességéről, kislánya születéséről, valamint az azóta eltelt időszakról. A videóban több helyen is felbukkan édesapja, a súlyos betegséggel küzdő Bruce Wiillis. 
  • Papp Máté Bencének egy hozzá közel álló személytől kellett végső búcsút vennie. A Fricska táncegyüttes alapítója 24 óráig megnézhető Instagram-történetében árulta el, hogy meghalt egy barátja. „Köszönöm, hogy ismerhettelek, kedves kollégám, barátom. Remélem, már a Mennyekben vagy. Rendíthetetlen hited és jókedvűséged az élettel szemben mindig útmutató példa lesz az életemben. Örülök, hogy anno végül megcsináltuk ezt a kis felvezetőt az osztályodnak” – osztott meg egy közös videót magukról.

(Borítókép: Bruce Willis. Fotó: Dia Dipasupil/Getty)