Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Noszály Sándor másfél éve szakított legutóbbi párjával. Az egykori teniszező kapcsolata nemrég új szerelmével osztott meg egy fotót az Instagram-oldalán. A hölgy modell és húsz évvel fiatalabb, mint Noszály.
  • Szabó Zsófi már évek óta remek formában van, amit az Instagramon is rendszeresen bizonyít. Nemrég sportmelltartóban fotózkodott, amiért a követők odáig voltak. A kép ide kattintva látható. 
  • Lil Kelaan Carter koreográfus osztotta meg Instagram-oldalán azt a rövid videót, amelyen Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb lánya, Shiloh látható, ahogy táncol. A szakember ennyit írt a felvételhez: „a mozgása őrületes”.
  • A napokban ünnepelte születésnapját a két tucatnál több Grammy-díjjal büszkélkedő zenész, Stevie Wonder. Az énekes-zongoristának ebből az alkalomból Radics Gigi is jókívánságait fejezte ki, amihez néhány közös fényképet is posztolt a közösségi oldalán.
  • Hódi Pamela megható poszttal búcsúzott a nagyapjától az Instagramon, egy lapozható Instagram-bejegyzés fotói mellett hosszan írt az érzéseiről, emlékeiről a két éve elhunyt szerettével kapcsolatban. 

(Borítókép: Noszály Sándor a Los Angeles Fashion Weeken. Fotó: Getty)