Mai Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Jason Statham és párja, Rosie Huntington-Whiteley részt vett III. Károly király partiján. Rosie Huntington-Whiteley mesés szettben jelent meg az eseményen, ahová közös kislányuk, Bella és kisfiuk, Jack is elkísérte őket. 
  • Minden jel szerint Gáspár Evelinnek új párja van. Egy titokzatos ugyanis egyre többször tűnik fel az oldalán. Legutóbbi Instagram-történetében is vele pózolt. 
  • Axente Vanessa egy kismamafotót posztolt az Instagram-oldalán, amelyen jól kivehető, milyen szépen kerekedik a pocakja.
  • Kembe Sorel mostanában az ügyeletes megmondó ember szerepét öltötte magára, miután rendszeresen kritizál különböző celebeket. Legutóbb Pumped Gabo került a célkeresztjébe: „A celebek. Azoktól rosszul vagyok, semmit sem csinált soha, vagy esetleg egy fesztiválon kigyúrva táncolt valamilyen módon, és ettől valaki felfigyelt rá, de nem értem az összefüggéseket, mi a teljesítmény mögötte? Nem teljesítmény, hogy valaki úgy néz ki, ahogy kinéz, mert nagyon sokan néznek ki úgy, ahogy kinéznek” – mondta egy Instagram-videóban Sorel.
  • Gubik Petra az Instagram-oldalán számolt be, hogy hamarosan pástra lép és május 23-án a Ludovika Arénában párbajtőrözni fog. 
  • Berki Mazsi 32 évesen úgy döntött, hogy szépészeti beavatkozást végeztet magán, és botoxoltat. Az influenszer az Instagram-oldalán mutatta meg az arcát a beavatkozás után, valamint a következőt fűzte hozzá: „32 évesen túl vagyok életem első botoxán, és igen, vállalom!”.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)