Hétvégi Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Majka a napokban Kisvárdán járt, ahonnan egy különös fotót posztolt egy látszólag ismeretlen emberrel. A kép története azonban elképesztő: „Kisvárdán egy dohánybolt előtt odajött hozzám egy férfi, és azt mondta, csináljunk egy képet!! Mondom oké! Amikor felvettük a pozíciót, kérdezem tőle, de ki csinálja a képet? Hol a telefonod? Jaaaa - azt mondja - nekem nincs! Csináld te! Aztán tedd ki valahova...Na így lett”
  • Kim Kardashian szinte bárhova utazik mindig ő van a középpontban, most azonban legújabb fotó közé feltöltött egy videót is, amelyen látszik, hogy egy bűvész elvitte előle a show-t.
  • „Együtt a külváros. Újpest & Újpalota” – ezzel a szöveggel osztott meg fotót Curtis, aki Azahriah és Desh társaságában mulatott szombaton.
  • Tóth Andi egy ideje nem hallatott magáról közösségi oldalain, most azonban legfrissebb posztjában elárulta, hogy miért tűnt el. „Rég posztoltam, bocsánat, de új hobbiba kezdtem. Sosem voltam nagy növényes, most viszont időt szakítottam a kertészkedésre, és nagyon büszke vagyok minden kis gyümölcsre, zöldségre, levélre, új hajtásra vagy virágra. Gondoltam, megosztom veletek életem első saját eperszüretelését.”
  • Salma Hayek egy kis késéssel köszöntötte fel barátját, az egykori James Bondot, Pierce Brosnant.
  • Bradley Cooper 29 éves modell párja sosem kerülte a feltűnést, így nem véletlen, hogy neki volt az egyik legszebb ruhája a nemrégiben megszervezett Met-gálán. Most Gigi Hadid megmutatta, hogy csapata, hogyan öltöztette fel ő a nagy estére, a képek között pedig az öltöztetés minden részlete látszik a férfi rajongói nagy örömére.

(Borítókép: Gigi Hadid. Fotó: GettyImages)