Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Tolvai Reni nemrég egy bikinis fotót mutatott az Instagram-oldalán a követőinek. Bár még csak alig került fel a fotó az oldalára, máris rengeteg like-ot kapott. A követői ezzel jelezték neki, hogy nagyon jó formában van és továbbra is odavannak érte. 
  • Curtis nemrég a közösségi oldalán posztolt dalszövegben beszólt Gáspár Győzőnek, Nagy Ferónak és sokak szerint Majkának is. A bejegyzésre a Romantic énekese, Völgyi Zsuzsi reagált a Ripostnak: „Curtis mondhat, amit csak akar, Katinka, Győző és én is büszkék vagyunk arra, hogy huszonhárom éve együtt vagyunk és szeret minket a közönség. Ha Győzőt bántják, engem is bántanak és én ki fogok állni érte és a Romantic-ért. Mi még abban az érában szocializálódtunk, amikor öncélúan nem rugdostuk egymást, de mindegy is. Történt, ami történt, ezzel már nem tudunk mit csinálni. De egy kérdésem van Attis! Miért kell ez?! Miért kell már neked is Puzsérnak lenned?”– fogalmazott az énekesnő. 
  • A 28 éves angol énekes, Tom Grennan tavaly augusztus 13-án hatalmas energiákkal nyitotta meg a Sziget fesztivál nagyszínpadát. Nemrég a közösségi oldalán tudatta a hírt, miszerint megházasodott.
  • A Reditten terjedt el az a videó, amelyen Manuel a hétvégi, a 8. Vál-Völgyi Zsúron lépett fel, és az előadás közben az egyik dalszövegét elfelejtette. Az énekes igyekezte halandzsával leplezni a dolgot nem járt sok sikerrel.
manuelsingx elfelejtette a szövegét..
byu/Strange-Wrangler-734 intalk_hunfluencers
  • Ruszó Tibi nemrég Nótár Mary-vel töltött fel egy közös fotót, annak apropóján, hogy közös daluk elérte a 6,5 millió megtekintést a YouTube-on. A mára 24 éves X-Faktor-győztesre szinte rá sem ismerni a friss fotón: az egykor törékeny, alacsony kisfiú már a múlté. 

(Borítókép: Ruszó Tibi. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)