Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Tóth Gabi smink nélkül, a zuhany alól kilépve, csatakosan szelfizett, a fotót pedig azonnal megosztotta az Instagram-oldalán.

Napon megszáradni

– írta a képhez az énekesnő, akit elárasztottak a dicsérő kommentek mondván, hogy semmi szüksége nem lenne sminkre.

  • Aurelio élvezi a szabadságát. Legutóbb a Balatonról posztolt ma hajnal egy kávé és egy szál cigaretta társaságában, tegnap pedig a barátnőjét, a kislánya édesanyját ölelte egy liftben.

Minden sikeres férfi mögött áll egy (1) NŐ! Aki még sikeresebbé teszi! Köszönöm,hogy vagy nekem!

– írta az utóbbi fotóhoz.

  • Millie Bobby Brown, az UNICEF jószolgálati nagykövete a menstruációval kapcsolatos tabukat döntötte le legutóbbi Insta-videójában tegnap, a Menstruációs Higiénia Napján.
  • Szabó Zsófi Cannes-ban tartózkodik. A magyar műsorvezetőt a Le Baoli nevű étterem előtt fotózták le egy felsliccelt kék ruhában. A képet ide kattintva láthatja. 
  • Szécsi Debóra kigombolt nadrágban pózolt egy fotózáson. Cooky felesége két gyerek édesanyja, ám bomba formában van. Nem véletlen, hiszen amikor csak teheti, a táncteremben tölti az idejét, az alakját pedig büszkén mutogatja.
  • Chris Hemsworth-t ismét hosszú szőke hajjal, az izmait mutogatva kapták lencsevégre, ám ezúttal nem Thor szerepében tündökölt: a színész ezúttal a Barbár jelmezét öltötte magára a Squad Busters című videójátékból, amely ma indít egy világméretű online versenyt. Ennek a promotálásában vett részt Hemsworth.
  • Gáspár Győző megmutatta vadi új sportkocsiját. Győzikéről köztudott, hogy imádja a sportautókat, így az Instagramján félévente mindig feltűnik egy új darab. Hogy ezeket a kocsikat a család megveszi vagy lízingeli, arról a showman sosem beszél, mindenesetre legutóbb egy teljesen elektromos töltésű, duplamotoros BMW I7xDrive60 típusú autót szerzett be, amely 3,7 másodperc alatt van 100-on. Az ára körülbelül 50 millió forint, egy töltéssel pedig 500 kilométer megtételére is képes. Győzike ebben a kocsiban lesz majd látható a TV2-n hamarosan műsorra kerülő, megújult Győzike Show-ban.
  • Tápai Szabina esküvői ruhában pózolt. Mint ismert, az egykori kézilabdás nemrég kibékült Kucsera Gáborral, ám nem a fogadalmukat tervezik megerősíteni. Mindössze egy reklámkampányról van szó, Tápai azonban így is csodásan fest a ruhában.
  • Instahíradónkat Britney Spears-szel zárjuk, aki nemrég egy luxus wellness központban eresztette ki a fáradt gőzt.

Természetesen nem tudta megállni, hogy az egyik okostükör előtt ne pózoljon aprócska bikinijében, amelyhez a hatás kedvéért egy cowboy kalapot is fejére húzott.

(Borítókép: Tápai Szabina, Tóth Gabi, Gáspár Győző. Fotó: Just Clear Award;Bodnár Patrícia/Index;TV2)