Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella a minap a Magyar Állami Operaház lépcsőjén pózolt a kamera előtt, a fotókat pedig az Instagram-oldalán is megosztotta. 
  • A világ legdögösebb sportolónőjének tartott német Alica Schmidt – aki a 4x400 méteres vegyes váltó tagjaként kijutott az idei párizsi olimpiára – izgalmas napokat élt át Berlinben, ugyanis a Bad Boys-filmek sztárjai, Will Smith és Martin Lawrence társaságát élvezhette a Bad Boys: Ride Or Die európai premierjén. 
  • A 74 éves Vera Wang fürdőruhában pózolt a közösségi oldalán a legújabb fotóin. A divatikon legalább 30 évet letagadhatna a korából!
  • Alekosz és a barátbője Svájcban tartózkodott az utóbbi hetekben és a celeb legújabb Facebook-bejegyzéséből az derült ki, hogy nem is tervez hazajönni. „Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el minket egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett” – üzente rajongóinak Alekosz.
  • Sarka Kata és Rogán Cecília összeöltözött a Magyarország Szépe versenyen: mindketten talpig rózsaszínben pózoltak.

(Borítókép: Will Smith és Martin Lawrence a Bad Boys 4. berlini bemutatóján. Fotó: Sebastian Reuter/Getty)