A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Király Viktor étlappal a kezében azt játszotta el, hogy a különböző angol akcentusok hogyan jelennek meg a más-más nyelvű pincéreknél. Az énekest felesége, Anita segítette a jelenetben, amelyet az Instagramon is megosztott.
  • A választási vitát – 18 év után először – tegnap élőben adta a köztévé. Az RTL műsorvezetője, Lilu is figyelemmel kísérte, és a 24 óráig elérhető Instagram-történetében posztolt róla: „Szerintem 5 éve nem kapcsoltam ide, de eskü, jól mulatok” – reagált a látottakra.
  • Bálint Antónia tavaly vesztette el az édesanyját, ám még nem tudta feldolgozni veszteségét. Az egykori modell az Instagram-oldalán köszönte meg a születésnapi jókívánságokat, ugyanakkor elárulta, hogy mégis szomorú nap ez számára, hiszen először nem köszöntötte őt fel az édesanyja. 
  • Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella 2020-ban kezdte meg tanulmányait a Zeneakadémián, azóta már több koncertet is adott, ezúttal pedig a Zeneakadémia színpadán állva hatotta könnyekig édesanyját, aki az ott készült fotókat meg is osztotta követőivel közösségi oldalán.
  • Rácz-Gyuricza Dóra kezdi megtapasztalni az anyaság nehézségeit, ugyanis kislányával, Kamillával beléptek a dackorszakba, ami új színt és új kihívásokat hozott a mindennapokba. Erről az Instagram-oldalán számolt be az édesanya. 

(Borítókép: Rácz-Gyuricza Dóra. Fotó: RTL Sajtóklub)