Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A szaúdi labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Hilal brazil válogatott futballistája, Neymar nem veszi jó néven, ha viccelődnek vele: a Barcelona és a PSG korábbi sztárja egy komolytalan tréfáért úgy vágott vissza a csapattársának, Renan Lodinak, hogy leszerelte az autója kerekeit.
  • Bár korábban azt nyilatkozta, egy ideig nem vállal tévés felkéréseket, most mégis olyan lehetőség tárult elé, amelyre nem tudott nemet mondani Tokár Tamás. A műsorvezető július 15-től az ATV képernyőjén lesz látható, mint a Start és Start+ állandó műsorvezetője. Nemrég a közösségi oldalán nyilatkozott először a csatornaváltásról.
  • Csaknem negyedórás vastapssal köszöntötték Demi Moore-t a cannes-i filmfesztiválon, aki merészen kivágott ruhában mutatta meg bájait. A különleges öltözékről egy képet is megosztott az Instagram-oldalán. 
  • Horváth Gréta nemrég az Instagram-oldalán osztott meg egy kedves bejegyzést, amelyben arról számolt be, hogy elvitte a nagymamáját nyaralni, akinek nagyon sokat köszönhet. A fotók tanúbizonysága szerint remekül érezte magát nagyszülő és unoka egyaránt!
  • Szabó Zsófi és Sydney van den Bosch is a Calzedonia márka legnépszerűbb magyarországi arcai közé tartoznak. A bikiniszezon beköszöntével pedig mindketten szenteltek az Instagram-oldalukon egy-egy posztot arra, hogy bemutassák a márka idei kollekcióit – a férfi rajongók legnagyobb örömére! Szabó Zsófi bejegyzése ide, míg Sydney van den Bosch posztja ide kattintva látható. 

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)