Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Kiszel Tünde izgalmas fotósorozatot osztott meg magáról, ezúttal egy edzőteremből jelentkezett, ahová a lánya, Hunyadi Donatella is elkísérte. A naptárdíva több képet is posztolt a konditeremből, azonban az utolsó fotón szinte felismerhetetlen a követők szerint. Való igaz: a két első és az utolsó fotó között zongorázni lehet a különbséget. 
  • Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István jégkorongozó egy kis időt végre kettesben töltöttek. Ezt nagyon élvezték, így meg is osztottak erről egy szerelmes fotót az Instagramon.
  • A Cápák között üzletemberének, Balogh Leventének a lányát a tévénézők ismerhetik már, ugyanis ő volt Gelencsér Tímea párja a 2022-es Ázsia Expresszben. Balogh Szimóna az Instagramon is nagyon népszerű, közel 39 ezren kíváncsiak a posztjaira. Legutóbbi bejegyzésében Ibizáról posztolt egy bikinis fotót, amiért odáig vannak a követői. 
  • Az egykori futballsztár, David Beckham egy igazán jó hangulatú apa-lánya programról tett ki egy kedves képet, melyen Harper Beckhammel együtt mosolyognak. Az Inter Miami résztulajdonosa a floridai Fort Lauderdale-be vitte el egy meccsre lányát, ahol az Inter Miami a St. Louis City SC ellen játszott.
  • Rendhagyó módon jelentkezett be a közösségi oldalán Gájer Bálint, az énekesnek ugyanis mindkét füléből számos tű állt ki. Az akupunktúrás kezelést a stresszlevezetés miatt vállalta be az énekes. 
  • Rég láthattunk ennyire bevállalós darabot Liptai Claudián: a műsorvezető a hétvégén Mága Zoltán debreceni koncertjének a háziasszonya volt, ahol köldökig kivágott estélyiben lépett színpadra.

(Borítókép: Balogh Szimóna. Fotó: Zöld Fanni/Index)