Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Még csak június eleje van, de Horváth Tamás és a felesége idén már másodjára utazott a Maldív-szigetekre. Ezúttal a ráják vonulása miatt is érkeztek, ami minden évben erre az időszakra esik.
  • Hegyes Berci az Instagram-oldalán posztolt egy nyaralós fotót. A táncos Miami festői táján, mindössze 90 kilométerre Kubától pihent szerelmével, Vágner Fannival.
  • Opitz Barbi esetében megszokhattuk már, hogy egy kicsit sem szégyenlős. Az énekesnő azonban legújabb videójával túlszárnyalta magát. Nemcsak a korábbi X-Faktor győztes ruhája takar igencsak keveset, de egy komoly twerkelésnek is a szemtanúi lehetünk legújabb TikTok-videójában. 
@opitz.barbi Water dance 💕 #fy #fypage #foryoupage #fyp #neked #nekedbelegyen ♬ Water - Tyla
  • A Harry Potter sztárja, Matthew Lewis érzelmes bejegyzésben búcsúzott a néhai rögbijátékostól, Rob Burrow-tól. A Neville Longbottomot játszó színész a Twitter-oldalán a következőket írta: „(...) A kedvesség volt ő. Fiúként úgy nőttem fel, hogy néztem, ahogy játszik. Volt szerencsém a barátjává válni és volt szerencsém időt tölteni vele és gyönyörű családjával. Életem egyik legnagyobb kiváltsága volt megismerni őt. (...) A világ Rob nélkül egy kicsit kevésbé fényes, egy kicsit kevésbé optimista. Az öröksége azonban olyan nagy érték, mint amilyen ő is volt”
  • Az immár kutyatrénerként dolgozó egykori tévés, Tornóczky Anita hat éve alkot egy párt Miklóssal, akivel igencsak ritkán posztolnak. Nemrég Sting koncertjéről jelentkeztek be az Instán.
  • Manuel sokak számára megdöbbentő hírt közöl az Instagram-oldalán: bejelentette, hogy börtönbe kell vonulnia. Azt írta a bejegyzésben, egy időre el fog tűnni, ugyanis a mai naptól kell megkezdeni a rá kiszabott egy hónapos szabadságvesztést. Az énekes azt írta, hogyha kijön a rácsok közül, akkor ad egy interjút a történtekről. 

(Borítókép: Opitz Barbi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)