Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Dukai Regina tudatosan óvja magánéletét a nyilvánosság elől, ám ezúttal kivételt tett és megosztott néhány fotót a Siennai nyaralásukról. A fotók ide kattintva láthatók. 
  • Millie Bobby Brown Instagram-oldalára töltötte fel azokat a képeket, melyeket nászútjukon készítettek róluk. A friss házasok láthatóan nagyon élvezik a mézesheteket.
  • Gáspár Győző kisebbik lánya, Gáspár Virág jelenleg is Cipruson nyaral, ahonnan nemrég egy olyan fotót posztolt, amelyen a tengerparton, aranyszínű bikiniben pózol. Ide kattintva látható a bikinis kép. 
  • A YouTube-on ismertté vált Maris 309 ezer feliratkozóval rendelkezik. A fiatal közösségimédia-sztár először 2016-ban árulta el a nézőinek, hogy egy nővel él együtt, vagyis a saját neméhez vonzódik. Nemrég az Instagram-oldalán tette közzé, hogy barátnőjével eljegyezték egymást. 
  • Görög Zita egy szem lánya, Lotti már tinédzser, 16 esztendős és nemrég egy táncversenyen szorított neki az édesanyja. Az eseményről egy videót is megosztott az Instagram-oldalán.
  • Kulcsár Edina az előfizetéses csatornájukon osztott meg egy felvételt, amely akkor készült, amikor kijöttek az ultrahangos vizsgálatról. A videón – amely Redditre is kikerült – az egykori szépségkirálynő büszkén újságolta el, hogy a kisfiukkal minden rendben van, majd hozzátette: férje annyira boldog, hogy madarat lehet vele fogatni. G.w.M szerint ugyanis a fia már most egy „maffiavezér”, és ugyanolyan a „pacekja”, mint az övé, valamint a gyermek nemiszervére is tett egy utalást. A Redditten a kommentelők nagy része felháborodottságának adott hangot a rapper stílusa és szavai miatt a születendő gyermekével kapcsolatban.
@edinakulcsar_official és @gwmmusic véleménye a születendő gyermekükről..
byu/sziareddit intalk_hunfluencers
  • Gelencsér Tímeáról nemrég derült ki, hogy távozik a TV2-től, majd nem sokkal később bejelentették, hogy hamarosan Árpa Attila mellett lesz látható, azonban ezúttal a konkurens csatornán, vagyis az RTL-en. Az influenszer nemrég az Instagram-oldalán búcsúzott korábbi munkaadójától és egyben az új kihívásra is kitért. 

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Papajcsik Péter/Index)