Szombati rendkívüli Instahíradónkban is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Tóth Gabi lóháton ülve jelentkezett be az Instagram-oldalán. Az énekesnő a párjával, Papp Máté Bencével volt íjászkodni a pomázi Némethy Lovasíjász Akadémián. A szerelmesek egyúttal a táborukat is népszerűsítették.
  • Megszületett Csiszár István, a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató második évadában győzelmet arató tehetség második gyereke. Az énekes és neje még húsvétkor jelentette be, hogy Bettina terhes és kislányt vár. Csiszár az Instagramján egy sejtelmes fotót osztott meg a csöppség kezéről, ám a nevét nem árulta el. Az újszülött a második kislány a családban, a pár ugyanis három éve neveli idősebbik lányát, Valentinát.

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy egy újabb gyönyörűséggel bővült a család anyuka és apuka nagy boldogságára! Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat és az imákat!” – írta Csiszár a képhez.

  • Lady Gagáról nemrég azt kezdték pletykálni, hogy terhes, miután a húga, Natali Germanotta esküvőjén a paparazzók kissé pocakos képeket készítettek róla fekete ruhában.

Az énekesnő a híresztelésekre reagálva a TikTokon tett közzé egy felvételt Taylor Swift aláfestő zenéjével, amely úgy szól: „Nem vagyok terhes - csak az edzőteremben sírok”. A videó alatt maga Swift is hagyott egy kommentet.

Egyetérthetnénk abban, hogy tolakodó és felelőtlen dolog egy nő testét kommentálni. Gaga nem tartozik senkinek magyarázattal, és más nő sem

– írta Taylor Swift. Lady Gaga a pletykák cáfolata mellett a videóban arra buzdította a követőit, hogy regisztráljanak az amerikai elnökválasztásra.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧
  • Hazánkban Kovács Patrícia színésznő is arra buzdít mindenkit, hogy ne hagyják ki a szavazást a holnapi európai parlamenti és önkormányzati választásokon

„Most vasárnap gyönyörű, napsütéses idő lesz: el lehet menni fagyizni, sétálni kutyával, be lehet ülni egy jó mozira, színházba menni, de el lehet menni szavazni, ami szerintem nagyon fontos. A fotelből forradalmárkodni nem ér, úgyhogy menjetek el választani! A lényeg az az, hogy a szíved szerint szavazz, de szavazz!” – fogalmazott Kovács Patrícia.

  • Oláh Ibolya hosszú idő után ismét előkerült. Ezúttal a Facebookon jelentkezett be, hogy támogatást kérjen egy nyári családi tábor elindításához.

„Drága Barátaim! Rég találkoztunk... Bocsájtsatok meg érte! Megint egy kicsit csendesebben teszem a dolgom. Most is csak azért jelentkezem, mert a Tűzcsiholó Egyesület, aminek alapító tagja vagyok lelkesen gyűjt a nyári családi táborra, de még mindig van híja a költségeknek. Egy remek fiatalember D. Tóth Norbi segítségként szervez egy kellemes délutánt Gödöllőn a Művészetek Házába június 15-én, délutánra. Majd leesett az állam, mert Szalai Ádám még egy dedikált mezt is felajánlott a tábor érdekében. Licitálni lehet rá Norbi oldalán! Tudjátok, fontos nekem ez a tábor, mert valamikori sorstársaim, volt állami gondozottak családjai vehetnek rajta részt. Nekik pedig az nagyon nagy dolog, hogy láthatják a Balcsit és együtt lehet egy csodás hétig a család! Szóval, ha szeretnétek velem találkozni, egy jót beszélgetni, gyertek el jövő szombaton Gödöllőre! Ha nem tudtok eljönni, de szívesen támogatnátok a táborunkat, az egyesület honlapján megtaláljátok, hogy ezt hogyan tehetitek meg!” – írta bejegyzésében az énekesnő.

  • Arnold Schwarzenegger házason kívül született gyereke, a testépítésben az apja nyomdokaiba lépő Joseph Baena újabb fotó- és videósorozatot osztott meg elképesztő fizikumáról egy-egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben. A combjait megvillantó felvételek ide kattintva láthatók.
  • Szilágyi Liliána meztelenre vetkőzött Mexikóban. Az egykori úszónő mint ismert, jelenleg az Észak-Amerika déli részén elhelyezkedő országban éli mindennapjait, ahol modellkedéssel és szálloda takarítással foglalkozik. Legújabban posztolt felvételén egy sziklán ülve, pőre idomait a lábával és a kezével eltakarva látható.

„Ez alatt az 5 hónap alatt, amit Mexikóban töltöttem, olyan helyekre jutottam el a szívemben és az elmémben, amelyekről azt hittem, hogy lehetetlen. Nyitottabb vagyok, elmélyültebb és stabilabb vagyok.”

  • Molnár Anikó extra tartalmakkal örvendeztette meg az OnlyFans-előfizetőit pénteken. Az egykori Nagy Ő-nek legutóbb 650 köbcentis mellimplantátumokat ültettek be, hatalmas kebleit pedig most előszeretettel megvillantotta egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben, ezzel promózva legújabb intim tartalmait. Mint azt Molnár korábban elárulta, a jövőben még nagyobb melleket szeretne. A fotó ide kattintva látható.
  • Egy nála 38 évvel fiatalabb nővel házasodott harmadjára a Scooter 60 éves frontembere, H. P. Baxxter. Bár a zenész korábban úgy nyilatkozott, hogy harmadjára nem kísérti meg a sorsot, a legújabb Insta-posztja alapján úgy tűnik, végül mégis belevágott: a menyegzőt a németországi Sylt szigetén tartották egyetemista barátnőjével, a 22 éves Sara Bakhshal. A polgári szertartáson csak a legközelebbi rokonok, barátok voltak jelen, a nagy, templomi esküvőre később Keitumban került sor, míg a lagzira 150 vendég volt hivatalos.

(Borítókép: Tóth Gabi és Joseph Baena. Fotó: Papajcsik Péter/Index/Getty Images)