A hét első Instahíradójában újfent megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Tóth Andi visszatért a ringbe és energikusabb, mint valaha. Nemrég az Instagram-oldalán tett közzé egy vágott videót, amelyen teljes erőbedobással püföl és rúg egy boxzsákot.
  • Kucsera Gábor és Tápai Szabina újabb közös fotón mutatta meg a boldogságát. A házaspár tavaly jelentette be a válását, azóta azonban sikerült kibékülniük, nemrég pedig egy esküvőn is részt vettek együtt.
  • Lana Parilla alvós pólóban, az ágyából jelentkezett be vasárnap este. A lapozgató második fotóján szexin terpeszt az ágyon, kidugva csupasz combjait a póló alól. A képen maga a póló sem elhanyagolható, franciául ugyanis az áll rajta, hogy „a szerelem az szerelem”, utalva a szexuális egyenlőségre.
  • Keresztes Ildikó egy 24 perces élő bejelentkezésben beszélt az agyműtétjéről. A Máté Péter-díjas énekesnőnél még novemberben találtak egy három centis, jóindulatú daganatot, ami miatt elkerülhetetlen volt az operáció. A jelenlegi hónapokat a művésznő még a lábadozásnak szenteli, most is külföldön tartózkodik.

„A világ másik végén vagyok most, próbálok regenerálódni, hogy ősszel vissza tudjak térni a munkámhoz, a rajongóimhoz, közönségemhez” – üzente Karib-térség Aruba nevű szigetéről Keresztes, akit február másodikán műtöttek. „Ősszel mindenképp visszatérek, talán új szerepeket is vállalok. A Turay Ida Színház visszateszi az Égben maradt repülő című Edith Piaf életrajzi darabot, ami szerintem életem szerepe. Szeretnék még alkotni, készülnek új dalok, és szeretnék egy önálló előadói estet, ami összefoglalja a zenei, színészi életemet mint egy regény” – fogalmazott az énekesnő, aki ebben az évben tölti be a 60-at. A kerek évszám apropóján nagykoncertet is tervez, ám valószínűleg csak jövőre fogja megvalósítani.

„Ha az egészség nincs, nincs semmi. El is határozottam, hogy mindenféle szűrővizsgálatra el fogok menni, amit mostanában elhanyagoltam. [...] Közhely, de felértékelődött sok minden, a barátok, a család, a szakmai szeretteim, a zenekarom és menedzserem. Az elmúlt időszakban is annyi ember ment el mellőlem. Kollégák, zenészek, színészek, családtagok, barátok. Tegnap még együtt nevetsz velük, aztán… Nem is akarok belemenni. Rettentően rövid ez a k*rva élet.”

  • Dér Heninek akadt egy kis ideje kiszakadni otthonról, így elment futni. A nyári napsütésben a kockahasát is megmutatta, amelyről az Instagramra töltött fel képet. A felvételt ide kattintva tudja megtekinteni.
  • Hugh Jackman újabb előzetest osztott meg a Deadpool & Rozsomák című Marvel-filmről, amely július 25-én debütál a magyar mozikban.

Megkarmoltam a hátát, ő megszúrta az enyémet.

(Borítókép: Dér Heni. Fotó: TV2)