Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • Tóth Andi bokszolós felvételeket tett közzé Instagram-oldalán. Látható, hogy az új szenvedélyének köszönhetően csupa izom lett a celeb.
  • A TV2 bejelentette a 2024-ben, 12 év után visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. Pavel Stanchevnek, a TV2 vezérigazgatójának tanácsadójaként dolgozó Vastag Csaba az Instagram-oldalán posztolt a műsorral kapcsolatban.
  • Az RTL-ről ismert Pallag Dávid étterme csődbe ment, bezárt a Rutin. A Konyhafőnök egykori döntőse a közösségi médiában jelentette be, hogy a hétvégén bezárta a Michelin-ajánlást is szerző éttermét.
  • Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka a napokban friss képeket osztott meg magáról közösségi oldalán. A fotó alatt megindult a kommentzápor, mindenkit lenyűgözött szépségével a hamarosan 18. életévét ünneplő modell. 
  • Sydney van den Bosch a közösségi oldalán vallott a közelgő műtétjéről és az azzal kapcsolatos aggályairól. Az influenszer korábban már átesett egy maszektómián, amelyről akkoriban szintén az Instagram-oldalán számolt be. Újabb műtétjéről szóló posztja ide kattintva látható.

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: Németh Kata/Index)