A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Hazánk egyik felkapott énekese, Krúbi a labdarúgó Európa-bajnokság előtt egy Eb-dallal kedveskedett a futballszerető rajongóinak. A nótában többek között Willi Orbán, Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik nevét is említi. 
  • Vastag Csaba felesége, Domján Evelin nemrég egy közös fotót tett közzé a férjével, amelyben elárulta, hogy a Monte Christo grófja című előadáson jártak. Az Instagram-bejegyzésben azt is bevallotta, hogy életében először járt színházban.
  • A Glee című amerikai sorozat egykori színésze, Darren Criss és felesége, Mia Swier szülők lettek. Az újdonsült örömapa a kicsi nevét is elárulta: Brother László Criss. De mégis mit keres egy magyar név a színész fiának irataiban? Az ok a nagyszülőknél keresendő: Mia Swier apját ugyanis Laszlo Von Glitznek hívják. Így már nem is olyan meglepő a dolog, hiszen rengeteg családban előfordul, hogy a nagyszülő nevét örökli az unoka.
  • Stohl Luca tavaly májusban adott életet kislányának, Rózának. A műsorvezetőnő az elmúlt hónapokban csak elvétve posztolt a kislányról, azonban nemrég kivételt tett és egy édes fotóval és történettel örvendeztette meg a követőket. A bejegyzés ide kattintva látható. 
  • Ha stílus- és frizuraváltásról van szó, a magyar énekesnők közül kétséget kizáróan Tóth Gabi viszi a prímet. Annyi különböző hajszínnel és fazonnal láthattuk már, hogy szinte lehetetlen mindre emlékezni. Legújabb Instagram-fotója szerint megszabadult a póthajától és ismét egy rövidebb fazont választott. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Bodnár Patrícia/Getty)