Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Young G, azaz Rácz Béla és felesége, akik már egy hároméves kislány, Rebeka szülei, újabb taggal bővítenék családjukat. A párnak viszont sajnos már nem lehet biológiai úton gyermekük, ezért más lehetőségeket fontolgatnak.

A zenész feleségének, akit 2022-ben méhnyakrákkal diagnosztizáltak, életmentő műtéten kellett átesnie, ami sajnos azt jelentette, hogy eltávolították a méhét. Ez a beavatkozás mély nyomot hagyott a családban, különösen az édesanyán, aki nehezen dolgozta fel, hogy többé már nem szülhet. Ennek ellenére a házaspár kitart amellett, hogy szeretnének még egy családtagot.

Béci nemrégiben egy közösségi média videóban fejtette ki álláspontját egy korábbi döntésükről, amikor egy fajtatiszta kiskutyát választottak hároméves lányuknak.

„Igen, azt mondtam, mi nem a menhelyről szerettük volna a kislánynak elhozni a kutyánkat. Sok barátunknak volt rossz tapasztalata erről” – magyarázta a rapper. Hozzátette:

„De ez nem jelenti azt, hogy ellene vagyunk a menhelyi örökbefogadásnak. Sőt, azon is gondolkodunk, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket, vagy részt veszünk egy béranya programban.”

  • Bár a népszerű Família Kft. tévésorozat már több mint húsz éve ért véget, a szereplők kötődése és barátsága továbbra is él. Csonka András, a sorozat egyik sztárja, nemrégiben osztott meg egy fotót a legutóbbi találkozóról, ahol Esztergályos Cecíliával, Sir Katival és Deborah Kim Jávorról is összegyűltek egy kellemes estére.

„Az összejövetelek időpontjai mindig változóak, attól függően, hogy ki mikor ér rá, és ki éppen hazajött külföldről. Nem könnyű összehozni a találkozókat, mert mindenki elfoglalt, de általában 3-4 havonta sikerül egy-egy ilyen alkalmat szervezni” – mesélte Csonka András.

Ezúttal csak néhányan tudtunk összegyűlni, de a találkozó így is nagyon jól sikerült.

Akármikor találkozunk, mindig ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. A sorozat véget érhetett, de mi továbbra is család maradtunk, ez egy örök érzelmi kapocs számunkra” – tette hozzá a színész.

  • Palácsik-Ráthonyi Tímea és férje, Ráthonyi Zoltán, akik tavaly fogadtak örök hűséget egymásnak, most egy romantikus kiruccanáson vannak New Yorkban. Bár az utóbbi időben nem igazán osztottak meg közös képet a közösségi médiában, most apák napja alkalmából kivételt tettek.

A pár, akik már korábban is ismertek voltak a fényűző életmódjukról, Manhattan népszerű helyszíneit járja. Tímea egy különösen szeretetteljes fotót is megosztott, amin férje ölelésében látható.

A tervek szerint a pár még egy második esküvőt is szervez, ami egy nagyobb ceremónia lesz Kaliforniában, ahol a barátaik és a család is ott lehet.

De addig is élvezik a közös időt, és a képek láttán úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük.

  • Király Viktor, a Megasztár 4 egykori győztese, igazi életmódváltáson ment keresztül az elmúlt hónapokban.

Az énekes, aki az év elején döntött úgy, hogy egészségesebb életmódra vált, már 24 kilót fogyott, és ezzel követőit is inspirálja.

Tudvalevő, hogy a népszerű énekes tavaly igencsak nehéz időszakon ment keresztül, amikor házassága komoly próbatétel elé került. Szerencsére sikerült rendezniük a kapcsolatukat, és ma már újra boldogan élnek együtt, miközben kisfiukat nevelik. Az életmódváltás nemcsak a magánéleti problémák megoldásában játszott szerepet, hanem abban is, hogy Király Viktor visszanyerje régi formáját.

Elmondása szerint a fogyás nem volt egyszerű. Az énekes 110 kilóról indult, és az elmúlt hónapokban számos kihívással szembesült. Intenzív edzéstervek és szigorú étrend segítségével sikerült azonban jelentős súlyt leadnia.

A héten volt hat edzés, elértem mára a 86 kilogrammot.

Ez azt jelenti, hogy már -24 kilónál tartok. Szerintem jöhet a pihenőnap” – osztotta meg Király Viktor a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, amelyben büszkén számolt be eddigi eredményeiről.

  • Apák napja alkalmából Tóth Gabi meglepő üzenetet küldött volt férjének, Krausz Gábornak. Az énekesnő Instagram-oldalán posztolt egy rövid, de annál meghatóbb üdvözletet:

Boldog Apák napját. 

Tóth Gabi gesztusa láthatóan nagyon jól sült el. Sokan megdicsérték az énekesnőt, hogy ilyen elegánsan és tisztelettudóan kezeli volt férjével a kapcsolatot, különösen, mivel közös gyermekükről, Hannaróza Marikáról van szó, aki továbbra is összeköti őket.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)