Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Vasvári Vivien nemrég egy fantasztikus fotósorozattal lepte meg követőit az Instagram-oldalán. A sztáranyuka három gyermekével és a férjével közös családi fényképeket tett közzé. 
  • Ritkán látható pillanatot örökített meg Tolvai Reni. Az énekesnő az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen a híres plasztikai sebész, dr. Krasznai Zsolt és kedvese, Dóra szerepel. A páros nem szereti a magánéletébe beengedni a kamerákat – igaz, ezúttal sem ők posztolták. A fotót Tolvai Reni posztolta, akinek egy közös hajózás alkalmával sikerült lencsevégre kapnia a házaspárt.
  • Tápai Szabina legkisebb lánya hároméves lett: az anyuka egy aranyos bejegyzéssel köszöntette fel őt az Instagram-oldalán. A poszt ide kattintva látható. 
  • Weisz Fanni a közösségi oldalain tudatta boldogságát. Az influenszer arról számolt be, hogy babát vár, de itt nem állt meg: azt is leírta, hogy párja milyen romantikus módon kérte meg a kezét Velencében.
  • Sipos Péter és Azahriah a reptéren álltak össze egy közös kép erejéig. Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja a tőle megszokott, humoros hangnemben tett közzé posztot. Elmondása szerint az énekes szeretett volna egy közös képet vele.

(Borítókép: Sipos Péter és Rácz Tamás. Fotó: GOOD PR SOLUTION)