Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Romantikus poszttal vallott szerelmet Rubint Rékának Schobert Norbi. A pár Horvátországban nyaral, a jelek szerint igazán felhőtlenül érzik magukat. 
  • Kunovics Katinka az Instagram-oldalán adott hangot fájdalmának, miután elhunyt az édesanyja. 
  • Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi nemrég tudatta követőivel, hogy elhagyta családjával az országot, és Tenerifére utaztak. Legújabb Instagram-fotóján a mesés szigetről egy fekete, mélyen kivágott bikinifelsőt visel az influenszer. 
  • Magyar Labdarúgó Szövetség osztott meg először fotót a súlyosan megsérült Varga Barnabásról. A csatárt meglátogatta a stuttgarti kórházban a magyar válogatott szövetségi kapitánya és a szakmai stáb néhány tagja is. 
  • Gyuricza Dórát szőke, hosszú hajjal ismertük meg a 2019-es Konyhafőnökben, ahol majdani férje, Rácz Jenő is beleszeretett. Az influenszer nemrég hatalmas változásra szánta el magát: megszabadult hosszú, szőke tincseitől és egy rövid, barna frizurára váltott. 
  • A tegnapi koncert előtt Taylor Swift egy szelfit készített a királyi család tagjaival: pózolt a walesi herceggel és két fiatal rajongójával, György herceggel és Sarolta hercegnővel. Nemrég felkerült egy videó is a TikTok-ra, amelyen Vilmos herceg látható, amint óriási hévvel táncol és csápol a koncerten.
@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound - KK

(Borítókép: Vilmos herceg. Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty)