A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Azt eddig is tudtuk, hogy Hegyes Bertalan otthonosan mozog a táncparketten, hiszen a Dancing with the Stars csapatának oszlopos tagja már évek óta. Legutóbbi Instagram-bejegyzéséből azonban az is kiderül, hogy a vízen is feltalálja magát ha kell, és még egy hajót is képes elkormányozni.
  • Molnár Tamás és Cinthya Dictator egy kis pihenéssel indította a nyarat. A szerelmesek a horvát tengerparton hűtik le magukat a tikkasztó hőségben.
  • Schobert Norbi és Rubint Réka lánya az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető Insta-storyjában válaszolt a követői kérdéseire. Egyikük azt írta: „Hol csináltattad a szádat? Gyönyörű lett!” „Én is oda-vissza vagyok érte!” – válaszolta Schobert Lara, majd azt is megosztotta, hol töltette fel a száját. Legutóbbi bejegyzéseiben már jól látható a változás.
  • Köllő Babett már többször beszélt róla, hogy nála „beach body” egész évben készül. Ez meg is látszik a színésznőn, ugyanis remek formában van. Legutóbbi bejegyzésében egy fekete, testhez tapadó overálban pózolt egy kanapén.
  • Köllő Babetthez hasonlóan Tolvai Renáta is egy testhez simuló szettben hódított, méghozzá nemrég megjelent videóklipjében. A vadiúj dal egy külföldi feldolgozás alapján készült Te meg én címmel é Lotfi Begi is közreműködött benne.

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Getty)