A hét első Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Tolvai Renáta egy nagyon bevállalós képet osztott meg, amelyen egy átlátszó köntösben pózol. „Ilyen meleg van kint” – írta a bevállalós képhez humorosan az énekesnő.
  • Gáspár Győző teljesen összezavarta a követőit. Néhány éve már Magyarországon is divat, hogy a a leendő szülők születendő gyermekük nemét egy buli keretén belül leplezik le, ahol vagy rózsaszín vagy kék szín lesz a domináns, attól függően, hogy kislányt vagy kisfiút várnak a szülők. A tévés most egy ilyen videót posztolt, úgy, hogy a kék és a rózsaszín füst is felszállt, így sokan azt gyanították hogy apuka vagy nagypapa lesz a celeb, ráadásul ikrekkel. Azonban a kommentelők elkezdtek gyanakodni és szerintük kutyáknak tartottak „gender partit”  Gáspárék.
  • Jákob Zoltán a Debrecenben járt, és ha már ott volt fotózkodott is néhány rajongójával. Az egyik leggazdagabb magyar azért érkezett a városba, hogy ajándékokat osztogasson az ott élőknek.
  • Tóth Gabi „kimerészkedett a természetbe”, hogy egy feszülős sportfelszerelésben posztoljon képet a követőinek. „Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben” – emelte ki az énekesnő.
  • „Köszöntelek a kib*szott negyvenesek között” – ezzel szöbeggel és néhány merész ruhában készült képpek ksözöntötte fel Kim Kardashian a születésnapos Khloe Kardashiant.
  • Az ünnepelt is megosztott fotókat, egészen a gyerekkorától napjainkig.

(Borítókép: Kim Kardashian és Khloe Kardashian. Fotó: GettyImages)