A sztárok hétvégén sem unatkoznak: szombati Instahíradónkban is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb!
  • Tóth Gabi szerelme, Papp Máté Bence a Parlament előtt táncolt a minap. A Fricska táncegyüttes tagja a társaival, Moussa Ahmeddel és Papp Gergely Bálinttal az Imagine Dragons Believer című számára mozdult meg az ikonikus budapesti épület előtt. Az autentikus magyar néptáncot modern köntösben előadó formáció a táncról az Instagramon osztott meg videót, valamint egy olyan felvételt is közzétettek, amelyen a főváros több pontján lehet látni őket.
  • Priyanka Chopra elbűvölő összefoglaló videót osztott meg a családjáról, Nick Jonasról és közös kislányukról, Malti Marie Chopra Jonasról, aki 2022. január 15-én jött a világra. Az indiai énekes-színésznő és a legifjabb Jonas-fivér boldogabbnak tűnnek, mint valaha.
  • Ördög Nóra néhány napja egy szexi fekete bikiniben mutatta meg a bájait. Nincs is szükség szavakra, íme!
  • Julia Roberts eddig soha nem látott fotóval ünnepelte a kapcsolatának 22. évfordulóját. A színésznőt és az operatőrként dolgozó Daniel Modert annak idején a munkájuk hozta össze egymással, 16 éve pedig házasságban élnek és három kamasz gyereket nevelnek. A szerelmük a mai napig erős, a titkuk pedig a saját bevallásuk szerint a humor és az egymás iránti tisztelet. Az Instagramon megosztott kép még a kapcsolatuk elején készült, de ugyanígy csókolják egymást a mai napig.
  • Lilu húga, Kovalcsik Krisztina egy fotósorozatban mutatta meg a férjét. A galériát azért tette közzé, mert egy követője azt írta neki, hogy „Az ilyen dagadt pi**ák álma nem teljesül”. Ezt cáfolandó Kovalcsik megmutatta a sikereit és a boldogságát, amelyet többek között a jóképű férje oldalán is megél nap mint nap. A férfival 14 éve él házasságban és egy kislányt nevelnek együtt.

(Borítókép: Lilu és Priyanka Chopra. Fotó: Szollár Zsófi/Index/Getty Images)