A hét első Instahíradójában ismét megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Kulcsár Edina egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben mesélte el a követőinek, hogy G.w.M. közölte vele: neki szőkén tetszik a legjobban. Tette mindezt azután, hogy az egykori szépségkirálynő végre visszanyerte a barna hajszínét, amellyel állítása szerint a legjobban érzi magát.

„Minden jó feleség a férjének szeretne tetszeni, úgyhogy átgondolom, hogy újra szőke legyek-e” – fogalmazott Kulcsár Edina, akinek hamarosan megszületik a negyedik, G.w.M-mel a második közös gyereke.

  • L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata véget ért – derült ki utóbbi előadó egy korlátozott ideig elérhető Insta-sztorijából, amelyet ide kattintva olvashat el. L.L. Junior és a nála 18 évvel fiatalabb Dárdai két évig alkotott egy párt, ezt az időszakot pedig több hullámvölgy tarkította. Korábban már szakítottak is, ám azután újra egymásra találtak. Legutóbb májusban lehetett hallani arról, hogy válságban van a kapcsolatuk, az Ázsia Expresszben való szereplés ugyanis ahelyett, hogy összekovácsolta volna őket, inkább még több akadály gördített az útjukba. Az előadónő úgy fogalmazott: „egy ideje már nem alkotnak egy párt Lacival”.
  • Billie Eilish sokakban aggodalmat keltett a legújabb, vasárnapi Instagram-posztjával. A fotón a rajongók kiszúrták, hogy a kétszeres Oscar-díjas, kilencszeres Grammy-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas amerikai énekesnő alkarján harapásnyomok és zúzódások vannak, ami miatt Eilisht azonnal elkezdték bombázni a kérdéseikkel. Egyelőre annyit tudni, hogy július 4-ét ünnepelte.
  • Jaskó Bálint gólyahírrel örvendeztette meg a követőit. Legutóbbi posztjában elárulta, hogy a szerelme, Horváth Sisa Anna az első közös gyereküket várja. 

Már nem csak ketten utazunk

– írta a posztjában Jaskó Bálint, aki a múlt hónapban arról beszélt, hogy nagy családot szeretnének a párjával.

  • Mint ismert, Kucsera Gábor és Tápai Szabina nemrég kibékült egymással. A párnak két éve romlott meg a házassága, ám válókeresetet egyikőjük sem adott be. Végül sikerült mindent megbeszélniük és egymásra, valamint a gyerekeikre koncentrálva visszataláltak egymáshoz. Azóta nagyon ügyelnek arra, hogy fenntartsák a romantikus kapcsolatukat. Nemrég is egy randevúra mentek, ez idő alatt pedig a nagyszülők vigyáztak a gyerekekre

„A mi utunk, a mi történetünk. Hálás vagyok érted, Tápai Szabina!” – írta a romantikázós poszthoz Kucsera Gábor.

  • Az Avatar-filmek női főszereplőjét megformáló Zoë Saldana az Instagram-oldalán, egy hosszabb bejegyzésben emlékezett meg Jon Landau Oscar-díjas producerről, aki 63 évesen, július 5-én halt meg rákbetegség miatt. A neves producer jegyez minden idők négy legnagyobb bevételt hozó filmje közül hármat, a két Avatar-filmet, illetve a Titanicot.

„Kedves Jon! Nehéz most szavakat találni, az elmúlásod nagyon megvisel. Túl korán hagytál itt minket, a gondolataim most veled és a családoddal vannak. A bölcsességed és a támogatásod olyan sokunkat formált, amiért mindig hálásak leszünk. A közös emlékeink mindig különleges helyet foglalnak el a szívemben. Az örökséged továbbra is inspirál majd minket és vezet az utunkon. Nyugodj békében, drága Jon. Nagyon fogsz hiányozni" – fogalmazott posztjában a 43 éves Saldana. Rajta kívül több világsztár is megemlékezett a producerről különböző fórumokon, többek között Sam Worthington, Leonardo DiCaprio és Robert Rodriguez is kedves, megható sorokkal búcsúzott a néhai filmestől.

(Borítókép: Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)