A keddi Instahíradónkban ismét összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Sydney van den Bosch és vőlegénye, Kaszás Benjamin már teljesen esküvői lázban ég. A TV2 sztárja még februárban jelentette be, hogy véget ért ötéves házassága Egerszegi Tamással, de újra rátalált a szerelem. Új párja Balin tette fel a a nagy kérdést a szépségkirálynőnek, most pedig már az esküvőjükre készülnek. Sydney van den Bosch közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben a házasságig vezető útjukat foglalta össze.
  • Alessandra Ambrosio kutyáival Fahéjjal és Főnixszel osztott meg képeket nyaralásáról. A poszt elsősorban a kutyákról szólt, de a rajongók odáig voltak a brazil modell öltözetéért is.
  • Már csak bő két hét és mozikba kerül a sokak által várt Deadpool & Rozsomák. A film egyik főszereplője, Ryan Reynolds pedig nem győzi spanolni a rajongókat. A sztár közösségi oldalán mutatta be, hogy hamarosan kihelyezésre kerülnek játékgépek, amelyekből filmes relikviákat lehet nyerni. A kis tárgyak – többek között nyakláncok, kitűzők, kulcstartók – némelyike tartalmazni fogja a film szereplőinek aláírását is.
  • Demcsák Zsuzsa ismét egy szépészeti beavatkozás mellett döntött hiszen a nyakánál kissé megereszkedett bőr nagyon zavarta. A Műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg az eredményeket, amelyekkel láthatóan nagyon elégedett. Azonban kiemelte, hogy valójában a fél év múlva látszik majd csak a végleges hatás.
  • Till Attila nyaraló üzemmódba váltott és egy félmeztelen képek osztott meg magáról Instagram-oldalán. „Totál Nyár. Végre olvasok! Sajnos egyre kevesebbet olvasok,(csak én? Vagy ilyen ez a kor?), de most lebegek az írókkal” – írta a poszt mellé a műsorvezető.
  • Bár már elkezdődött a nyár Nádai Anikó továbbra is dolgozik azon, hogy tökéletes nyári formába kerüljön. A műsorvezető pilates edzés után osztott meg egy fotót magáról.
  • Pap Dorka néhány napja egy meglepően merész, bikinis fotóval kedveskedett rajongóinak. Az Exatlon sztárja most a barátnője lánybúcsúján vett részt, ahonnan követői nagy örömére sok képet osztott meg. A lányok Balatonon szórakoztak és egy hajón pózoltak bikiniben.
  • Kovács Gyopár pedig a nyaralásáról, Spanyolországból, azon belül is Teneriféről jelentkezett be. 

(Borítókép: Pap Dorka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)