Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Opitz Barbara igencsak megosztó személy lett az utóbbi években, hiszen egyre merészebb öltözékekbe bújik. Ezúttal bikiniben mutatkozott az Instagram-oldalán. 
  • Benedek Tibor fiáról nemrég a waterpolo.hu oldalra feltöltöttek egy fotót, amelyen Benedek Mór elképesztő hasonlóságot mutat néhai édesapjával. 
  • Kulcsár Edina csak úgy ragyog a boldogságtól, rendkívül jól áll neki a terhesség. Az edzéseket még most sem hanyagolja el: ezúttal bevonta a kislányát, Amarát is a gyakorlásba, aki az elmúlt időszakban tipegővé cseperedett, vagyis már önállóan is tud járkálni. A videó ide kattintva érhető el.
  • Az Ázsia Expressz legutóbbi évadának szereplője, Varsányi Réka az utóbbi években óriási átváltozáson ment keresztül: elhatározásának és a kitartásának köszönhetően ötvenöt kilótól szabadult meg. Legutóbbi Instagramra feltöltött fotóján már az is látszik, hogy elhagyhatta a szemüveget, hála a lézeres szemműtétnek, amelyen átesett. 
  • A napokban Szász Júlia reagált Vidnyánszky Attila kártérítési összegeket felsoroló nyilatkozatára, amelyeket a színésznő egyértelműen cáfolt. Időközben Horváth Lajos Ottó is megtörte a csendet törte meg a csendet, aki durván kibukott az igazgatóra, és mindent elmondott az eddigi támogatásukról, továbbá kiderült: ő is otthagyja a teátrumot.
  • Kevin Bacon-ön cseppet sem fog az idő! A Gumiláb, az Egyenesen át, és a Segítség, apa lettem! színészét láthatólag nem ijeszti meg, hogy tegnap óta eggyel közelebb jár a 70-hez. A 66. születésnapja alkalmából egy félmeztelen fotóval köszöntötte a rajongóit az Instagram-oldalán. „Ez a 66.” – írta a fotó mellé.

(Borítókép: Kevin Bacon. Fotó: Kevin Winter/Getty)