Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Kiszel Tünde meseszép lánya, Hunyadi Donatella sokak fejében még mindig az a kislány, akiként megismerhették a nézők édesanyja oldalán, de az elmúlt években már gyönyörű nővé cseperedett. Nemrég a Dancing with the Stars versenyzője édesanyjával és barátaival Görögországban, Zakynthos szigetén üdültek, valószínűleg Donetella a nyaralásról osztotta meg a mostani bikinis fotóját is.
  • Valószínűleg a fotót már itthonról töltötte fel Hunyadi Donatella, ugyanis tegnap a Magyar Állami Operaházból is bejelentkezett.
  • Azonban nem utazik minden sztár külföldre azért, hogy kibírja a hőséget. Majoros Péter azon szerencsések közé tartozik, akinek otthonában van medence és abban ülve át tudja vészelni a nyári meleget. „Azééé jobb így hogy van medence itthon” – jegyezte meg humorosan a rapper.
  • Paris Hilton az amerikai televíziós személyiséggel, Nicole Ritchievel élvezi a nyarat. A két sztár közös fotóval jelentkezett be egy fürdőszobából. „Készen állok egy újabb ikonikus kalandra ezzel a legendával” – írta Paris Hilton a fotók mellé.
  • Nick Jonas Instagram-oldalán köszöntötte fel feleségét,Priyanka Chopra-t, akit még 2018-ban vett feleségül. „Mennyire szerencsés vagyok” – üzente a zenész.
  • Azonban nem csak Nick Jonas ünnepel. Reese Witherspoon annak alkalmából posztolt Instagram-oldalán, hogy a The Morning Show című sorozatukat 16 Emmy-díjra jelölték.
  • Lindsay Lohan pedig fia, Luai első születésnapja miatt ünnepelhet. Az alkalomra készített képek alapján a kisfiú oda lehet az autókért.
  • Kim Kardashian még mindig esküvői lázban ég és újabb fényképeket osztott meg Ázsia leggazdagabb emberének a fia, Anant Ambani és egy gyógyszeripari mágnás lánya, Radhika Merchant esküvőjéről. Igaz volt idő képeket készíteni, hiszen a lagzi négy napig tartott.
  • Kulcsár Edina családi fotókat posztolt nyaralásukról. „Minden álmom az volt, hogy még mielőtt megszületik a mi kis hercegünk el tudjuk hozni a gyerekeket nyaralni. Most a lányos banda tudott csak jönni, mert hatalmas a logisztika ennyi gyerekkel, de azért így sem unatkoztunk” – írta az egykori modell Instagram-bejegyzése mellé.
  • Gordon Ramsay megmutatta, hogy nem csak a konyhában, hanem a focipályán is elképesztő. Igaz, nem idegen neki a terep, hiszen fiatalkorában sokáig focizott és mindig is úgy gondolta, hogy klasszis balhátvéd válhatott volna belőle, azonban ínszalagszakadása és porcsérülése miatt nem folytathatta karrierjét. Valószínűleg így sem csalódott, hogy a világ egyik legismertebb szakácsa lett.
  • Zimány Linda legfrissebb fotóin egy színes miniruhában pózol, de természetesen ő posztolt a nyaralásáról a tegnapi napon több bikinis képet, amiket ITT tud megtekinteni.

(Borítókép: Zimány Linda. Fotó: Papajcsik Péter/Index)