Vasárnapi rendkívüli Instahíradónkban is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Győrfi Pál megmutatta a családját egy képen, amely a nagyobbik lánya, Alíz 13. születésnapján készült. Az Országos Mentőszolgálat 58 éves szóvivőjének a második házasságából Alízzal együtt három gyereke született, köztük a 15 éves Ádám és a 9 esztendős Lilla. Első házasságából is született egy fia, a 26 éves Dani, aki 2020-ban a Dancing with the Stars színpadán is feltűnt. A fotón ezúttal ő nem szerepel, ám láthatjuk Győrfi feleségét, Salgó Adriennt, akivel 2009-ben házasodott össze.
  • Lady Gaga egy szívhez szóló posztban emlékezett meg jó barátjáról, a tavaly július 21-én elhunyt Tony Bennett amerikai festőről, aki az énekesnőről is készített képet.

„Egy éve, hogy Tony elment. Ez a kép mindent elmond. Nagyon hálás vagyok, hogy a barátságom a feleségével, Susannel, illetve a jazz zenei örökségével, a zenészek közösségével megmaradt. A mai napig dolgozom velük, akik mind ismerték és szerették Tony-t. Tovább zenélünk. Hiányzol. Az élet gyönyörű” – írta az Instagram-posztjában Lady Gaga.

  • Istenes Bence és Járai Máté alámerült a haboknak. A műsorvezető és a színész részt vesz az idei Balaton-átúszáson, amelyre a szervezők összesen 11,5 ezer résztvevőt vártak. Az érkezők 12 óráig rajtolhattak, szóval legalább egy teljes órája úsznak azok, akiket nem kellett még kimenteni. Reményei szerint Járai Máté és Istenes Bence képes lesz végigúszni az 5,2 kilométeres távot, habár mindketten nagyon izgultak az indulás előtt.

„Eljött a nagy nap, iszonyatosan izgulok most, megmondom őszintén. Már itt vagyok Balatonon, Révfülöpön. Ez a kígyózó sor, amit mögöttem láttok arra vár, hogy beugorjon a vízbe és megcsinálja az 5,2 kilométert. Körülbelül három óra múlva fogok kiérni Balatonbogláron. Izguljatok, hogy hogyan fogom ezt teljesíteni, mert ráadásul este előadásom is lesz... Most nem tartom olyan jó ötletnek, mint ahogy ezt pár hete gondoltam, de megcsinálom, remélem! Drukkoljatok, a húgom is ott lesz velem, ő supon fog követni, és rengeteg hajó van arra, hogy a bajbajutottakat kiszedje, remélem, nem leszek köztük... Ölellek benneteket, aki jön színházba, remélem, este találkozunk!” – jelentkezett be egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban Járai Máté, akihez hasonlóan tett Istenes Bence is.

„Na, itt vagyok a nyílt vízi úszóválogatottal, megérkeztünk a Balaton-átúszásra! Nem... nem velük, de megpróbálom most átúszni a Balatont. Azért most instázom inkább, mert nem biztos, hogy túlélem, lehet, az első bója után fogok visszafordulni, vagy a hajó fog kihozni, még nem tudom, de nekimegyünk! Sok sikert nekem... Ezt a hülyeséget, így behúzni engem... Miért, miért, miért vagyok ekkora állat? Ahelyett, hogy vasárnap otthon sütögetnék, medencézgetnék..." – mondta humorosan a műsorvezető.

  • Férjhez ment a Next Top Model Hungary sztárja, a 23 éves Szaniszló Kitti. A műsor után a fiatal nő a kamera túlsó végén kezdett dolgozni, az új munka pedig új szerelmet is hozott a számára: megismerkedett a 23 éves fotóssal és videóklipkészítővel, Matuz Ádámmal, akivel nemcsak, hogy rengeteget dolgozik együtt, de a kapcsolatuk olyannyira komolyra fordult, hogy szinte azonnal összeköltöztek, július elején pedig a fiatal férfi megkérte Szaniszló kezét a Balatonnál. A szerelmesek nem vártak sokáig, pénteken hivatalosan is összekötötték az életüket egy kültéri helyszínen, szűk családi és baráti körben. A modellből lett fotósnak három ruhája is volt, az első egy csipkézett, sellő fazonú, a második egy letisztultabb, kivágott hátú, a harmadik pedig egy piros menyecske ruha volt. A lagzin Ruszó Tibi, az X-Faktor egykori győztese lépett fel sztárvendégként.
  • Chris Hemsworth egy képsorozattal köszöntötte fel a feleségét a 48. születésnapja alkalmából. Elsa Pataky spanyol származású modell 2010 óta felesége a Thor-filmek sztárjának, akitől három gyereke, egy fiú ikerpár és egy lánya született.

Boldog születésnapot ennek a gyönyörű hölgynek!

– írta a fotósorozathoz Chris Hemsworth, aki többek között mellékelt egy, a Furiosa: Történet a Mad Maxből című film forgatásán készült közös képet, egy családi fotót egy étteremből, egy fekete-fehér felvételt Pataky-ról, valamint ismét egy közös fotót az egyik Thor-film kulisszái mögül.

  • Király Linda régi-új szerelmével bulizott az Ed Sheeran-koncerten szombat este. Az énekesnő másfél hete szólalt meg először a titokzatos férfi kapcsán, akivel a budapesti repülőtéren látták csókolózni. Mint kiderült, az illető az első szerelme, a külföldön zenei producerként dolgozó Simon, akit az Egyesült Államokban ismert meg 17 évesen. Bár szakítottak, 23 éve folyamatosan tartották a kapcsolatot. Végül adtak maguknak még egy esélyt. 

„Csak egy pár hete jöttünk rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig... nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre” – fogalmazott korábban Király Linda. Azt sem titkolta, hogy hosszú távra terveznek, hiszen már ismerik a legbensőségesebb titkaikat és a legrosszabb énjét is látták a másiknak, így tudják, mikor, hogy kell kezelni egy-egy helyzetet. A családalapítás is szóba került, de egyelőre szeretnének egymásra koncentrálni és megélni minden pillanatot közösen. Ez szombaton is így történt, amikor együtt vettek részt a Puskás Arénában tartott Ed Sheeran koncerten. Király Linda egy 24 óráig elérhető, ide kattintva megtekinthető Instagram-történetben osztott meg egy felvételt, amelyen az egyik slágert éneklik együtt. A koncerten az énekesnőn kívül több hazai sztár is jelen volt, köztük Tolvai Reni, Király Viktor felesége, Anita, és Szabó Ádám párja, Jennifer.

(Borítókép: Király Linda. Fotó: Papajcsik Péter/Index)