A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Háromszoros édesapa lett Neymar Jr., méghozzá kevesebb, mint egy év leforgása alatt. A labdarúgó Instagram-oldalán pár kedves kép társaságában közölte követőivel, hogy július 3-án megszületett barátnőjével, Amanda Kimberlly modellel közös kislánya, aki a Helena nevet kapta. A 32 éves brazil játékosnak van már egy idősebb fia Carolina Dantastól, a most 12 éves Davi Lucca, akiket a bejegyzés fotóin is láthatunk, valamint egy másik kislánya, Mavie, aki még egy éves sem múlt – Neymar előző kedvese, Bruna Biancardi tavaly októberben adott életet neki, kapcsolatuk pedig alig pár héttel azután hivatalosan is véget ért.
  • Bár Cserpes Laura nagyon aktív a közösségi médiában, naponta posztol az Instagram-oldalára, az mégis ritka, hogy párjáról osszon meg képeket. Most viszont mégis így tett, ráadásul olyan szerelmes pillanatokat osztott meg. A fotó ide kattintva látható.
  • Istenes Bence az Instagram-történetében, már a győzteseknek járó „Megúsztam” feliratú éremmel a nyakában jelentkezett be a Balaton-átúszás után. Azonban Csobot Adél hamar lebuktatta a videóban a férjét, ugyanis azt hangoztatta, hogy nem lehet a nyakában az érem, hiszen Bence 11 óra 45-kor feladta az úszást.
  • Véget ért a Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence által szervezett gyerektábor Pomázon. A szerelmesek még május közepén jelentették be, hogy közösen szerveznek egy tánc tematikájú nyári tábort. Az énekesnő az Instagram-oldalán egy érzelmes posztban emlékezett vissza a gyerekekkel töltött egy hétre.
  • Mikes Anna ritkán oszt meg magáról bikinis képeket, de a nagy nyári melegben most elérkezettnek látta az időt, hogy ebben az évben is megörvendeztesse a követőit egy fürdőruhás fotóval. A fotóhoz még Krausz Gábor is megjelent a kommentszekcióban, aki nem találta a szavakat, annyira elbűvölte párja fényképe, hogy több szerelmes, tüzes emojit is kommentelt.

(Borítókép: Mikes Anna és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)